Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Gin og Tonic-ispinde – perfekt til sommervarmen

Gin og tonic. Med agurk. På en ispind. Hvad mere kan man ønske sig? Få opskriften her.

Gin og Tonic-ispind

© Portandfind.com

Nu er varmen endelig kommet, og derfor er det tid til læskende opskrifter, som kan gøre eftermiddagene og aftenerne udendørs endnu bedre. Den amerikanske blog Portandfind.comhar lavet denne ret så geniale opskrift på Gin og Tonic-ispinde, som med garanti vil vække glæde – og fordi alkohol har så svært ved at fryse, er der ikke særligt meget gin i, så du kan med god samvittighed snuppe et par stykker.

Opskrift på Gin og Tonic-ispinde

  • 7,5 dl Tonic
  • 4,5 cl Gin
  • ¼ lime
  • Agurk i skiver

Bland gin, tonic og juicen fra den kvarte lime sammen. Put agurkeskiver i en ispinds-form (ca 2-3 tynde skiver pr. ispind). Hæld herefter drinken over ispindene og lad dem fryse natten over. Vær opmærksom på, at Gin og Tonic-ispindene smelter hurtigere end andre ispinde grundet alkohol-indholdet, så du skal ikke vente for længe med at spise dem, når de først er ude af fryseren.

Relaterede Artikler