Chokoladekage med dadler

Nyd denne nemme kage til kaffen.

Chokoladekage med dadler
© Anne au Chocolat

Chokoladekage med dadler

Til 8 personer

Det skal du bruge:

  • 150 g smør
  • 150 g chokolade, mørk
  • 150 g sukker
  • 3 stk. æg
  • 1 spsk. mel
  • 100 g dadler

Sådan gør du:

  1. Sæt ovnen på 180°, varmluft.
  2. Grovhak den mørke chokolade.
  3. Smelt smør i en gryde ved medium varme.
  4. Tilsæt chokoladen, og rør godt rundt, til den er smeltet. Tag gryden af varmen, og rør sukker i.
  5. Køl lidt af. Tilsæt æg lidt ad gangen, og vend derefter mel i.
  6. Hak dadlerne fint, og kom dem i dejen.
  7. Hæld dejen i en smurt springform med bunden beklædt med bagepapir.
  8. Bag kagen, ca. 20-25 min.
  9. Køl den af, og lad den gerne sætte sig på køl natten over.