Dessert Chokoladekage med dadler Nyd denne nemme kage til kaffen. Af Anne au Chocolat — 03. februar 2019 #Kage © Anne au Chocolat Chokoladekage med dadler Til 8 personerDet skal du bruge: 150 g smør 150 g chokolade, mørk 150 g sukker 3 stk. æg 1 spsk. mel 100 g dadler Sådan gør du: Sæt ovnen på 180°, varmluft. Grovhak den mørke chokolade. Smelt smør i en gryde ved medium varme. Tilsæt chokoladen, og rør godt rundt, til den er smeltet. Tag gryden af varmen, og rør sukker i. Køl lidt af. Tilsæt æg lidt ad gangen, og vend derefter mel i. Hak dadlerne fint, og kom dem i dejen. Hæld dejen i en smurt springform med bunden beklædt med bagepapir. Bag kagen, ca. 20-25 min. Køl den af, og lad den gerne sætte sig på køl natten over. Relateret Dessert Jordbær med friske granskud, fløde og sprød tempeh Dessert Chokoladebar med karamel og cremefraiche Dessert Prøv denne lækre chokoladepavlova med mokkacreme Dessert Blåbærkage med mandler Dessert Istoppe med smag af rabarber og hyldeblomst Dessert Æblemazarin, hvid chokolade og glace