Dessert Chokoladekage med dadler Nyd denne nemme kage til kaffen. Af Anne au Chocolat — 03. februar 2019 Kage © Anne au Chocolat Chokoladekage med dadler Til 8 personerDet skal du bruge: 150 g smør 150 g chokolade, mørk 150 g sukker 3 stk. æg 1 spsk. mel 100 g dadler Sådan gør du: Sæt ovnen på 180°, varmluft. Grovhak den mørke chokolade. Smelt smør i en gryde ved medium varme. Tilsæt chokoladen, og rør godt rundt, til den er smeltet. Tag gryden af varmen, og rør sukker i. Køl lidt af. Tilsæt æg lidt ad gangen, og vend derefter mel i. Hak dadlerne fint, og kom dem i dejen. Hæld dejen i en smurt springform med bunden beklædt med bagepapir. Bag kagen, ca. 20-25 min. Køl den af, og lad den gerne sætte sig på køl natten over. Relateret Bagværk Ingefærsmåkager dyppet i mørk chokolade Dessert Opskrift på overdådig mandelkage med luftigt skum og friske bær Dessert Marengs med lemoncurd og hvid chokolade Dessert Havtornsirup med lakrids og hvid chokolade Dessert Opskrift på Amarena kirsebærtrifli med kirsebærlikør og chokolade Dessert Opskrift på 4 hjemmelavede ispinde med mango, blåbær, jordbær og ananas