© Frederikke Heiberg

Ananaschips

Opskrift på lækre sprøde ananaschips

ananas 1 lille
vand 1 dl
sukker 150 g
glukosesirup 25 g

Skræl ananassen med en skarp kniv. Det er vigtigt at fjerne alle små pletter.
Med en meget skarp kniv skæres 12 supertynde skiver. Dette kan med stor fordel gøres på en pålægsmaskine.
Gem resten af ananaskødet, det er jo godt på ymeren om morgenen.
Kom vand og sukker i en lille kasserolle, kog det, og lad det simre på kogepunktet i ca. 10 minutter.
Tag kasserollen fra varmen, og rør glukosesiruppen i. Læg ananasskiverne ned i sukkerlagen, og lad dem trække i 20 minutter.
Tag dem op, og lad dem dryppe let af.
Anbring dem på et stykke bagepapir, og bag dem i en 80° varm ovn i 3-4 timer.
De skal være helt tørre og sprøde, når de er færdige.