Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Æbler på gren

Charmerende og nytænkende dessert, hvor man selv får lov at plukke æbler ved bordet. Hvis man ikke kan få æblerne på gren, kan man i stedet for lade æblets stilk side på. Det ser også fint ud.

© Andreas Mikkel Hansen

paradisæbler 4 grene (4-5 æbler til hver)
sukker 1 kg
æblemost 2 liter

Skræl æblerne på grenen, og tag kernehuset ud. Fingerfærdighed påkrævet. Kog sukker og æblemost op.

Pochér æblerne i lagen 15 min., uden at den koger. Den skal blot simre.

Servér dem med en grensaks, så man selv kan plukke æblerne.

TIP: LIDT MERE
Servér æblerne med letfrossen flødeskum eller en rigtig god vaniljeis. Sukkerlagen med æblemost kan du også bruge til andre frugter som pærer eller store æbler.

Relaterede Artikler