Brunch Tranebærskyr med dadler og kokos En nem og lækker morgenmad til den travle hverdag. Af Lone Kjær — 15. oktober 2018 © Anders Schønnemann Tranebærskyr med dadler og kokos Giv din morgenmadsskyr et ekstra sundt boost med tranebærpulver og velsmagende sprød topping. 4 personer Det skal du bruge: 8 dl skyr tranebærpulver efter smag – fås fra Urtekram 4 tsk. spirulina eller anden superfoods 4 tsk. kakaonips 4 tsk. chiafrø 4 dadler 1 granatæble Sådan gør du: Rør skyr med tranebærpulver – efter smag – og fordel i 4 skåle. Massér granatæblet og halvér. Pres saft og kerner over i en skål. Hak dadlerne. Top tranebærskyren med kakaonips, chiafrø, dadler, granatæblekerner, og drys spirulina eller anden superfoods over. Relateret Det nye magasin Nyt BO BEDRE ude nu: 170 siders bolig, køkken, design og belysning Kultur Islandske Loji skaber sjove kunstværker med en af tidens største tendenser Huse Det er den 350 år gamle villa, der selv har fortalt Marianne og Keld, hvordan den skulle renoveres Design IKEA løfter sløret for længe ventet kollektion med stjernedesigner Gustaf Westman Forret Opskrift på lækker grøntsagstærte med burrata og marinerede grøntsager Lejligheder Der er ingen døre mellem værksted og hjem: Sådan har Susanne Rützou forenet bolig og atelier i sin 340 m2 store lejlighed
Huse Det er den 350 år gamle villa, der selv har fortalt Marianne og Keld, hvordan den skulle renoveres
Lejligheder Der er ingen døre mellem værksted og hjem: Sådan har Susanne Rützou forenet bolig og atelier i sin 340 m2 store lejlighed