Brunch Tranebærskyr med dadler og kokos En nem og lækker morgenmad til den travle hverdag. Af Lone Kjær — 15. oktober 2018 © Anders Schønnemann Tranebærskyr med dadler og kokos Giv din morgenmadsskyr et ekstra sundt boost med tranebærpulver og velsmagende sprød topping. 4 personer Det skal du bruge: 8 dl skyr tranebærpulver efter smag – fås fra Urtekram 4 tsk. spirulina eller anden superfoods 4 tsk. kakaonips 4 tsk. chiafrø 4 dadler 1 granatæble Sådan gør du: Rør skyr med tranebærpulver – efter smag – og fordel i 4 skåle. Massér granatæblet og halvér. Pres saft og kerner over i en skål. Hak dadlerne. Top tranebærskyren med kakaonips, chiafrø, dadler, granatæblekerner, og drys spirulina eller anden superfoods over. Relateret Konkurrencer Smid dit lod i puljen om formidabel lænestol til en værdi af 36.400 kroner Annonce Det startede med chokolade – nu producerer de senge og møbler med ultimativ komfort Lejligheder De færreste overvejer samme farve i soveværelset, som Patricia og Gustav har, men den kan noget helt særligt! Køkken Stålkøkkenet er tidens største køkkentrend, men det kommer med en pris! Indretning 5 luksusting, der har vist sig at være spild af penge i Lises nybyggede hus Kultur BO BEDREs kulturkalender: De bedste aktuelle events, du ikke vil misse
Lejligheder De færreste overvejer samme farve i soveværelset, som Patricia og Gustav har, men den kan noget helt særligt!