Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Tranebærskyr med dadler og kokos

En nem og lækker morgenmad til den travle hverdag.

© Anders Schønnemann

Tranebærskyr med dadler og kokos

Giv din morgenmadsskyr et ekstra sundt boost med tranebærpulver og velsmagende sprød topping.

4 personer

Det skal du bruge:

  • 8 dl skyr
  • tranebærpulver efter smag – fås fra
  • Urtekram
  • 4 tsk. spirulina eller anden superfoods
  • 4 tsk. kakaonips
  • 4 tsk. chiafrø
  • 4 dadler
  • 1 granatæble

Sådan gør du:

  1. Rør skyr med tranebærpulver – efter smag – og fordel i 4 skåle.
  2. Massér granatæblet og halvér. Pres saft og kerner over i en skål. Hak dadlerne.
  3. Top tranebærskyren med kakaonips, chiafrø, dadler, granatæblekerner, og drys spirulina eller anden superfoods over.