Brunch Tranebærskyr med dadler og kokos En nem og lækker morgenmad til den travle hverdag. Af Lone Kjær — 15. oktober 2018 © Anders Schønnemann Tranebærskyr med dadler og kokos Giv din morgenmadsskyr et ekstra sundt boost med tranebærpulver og velsmagende sprød topping. 4 personer Det skal du bruge: 8 dl skyr tranebærpulver efter smag – fås fra Urtekram 4 tsk. spirulina eller anden superfoods 4 tsk. kakaonips 4 tsk. chiafrø 4 dadler 1 granatæble Sådan gør du: Rør skyr med tranebærpulver – efter smag – og fordel i 4 skåle. Massér granatæblet og halvér. Pres saft og kerner over i en skål. Hak dadlerne. Top tranebærskyren med kakaonips, chiafrø, dadler, granatæblekerner, og drys spirulina eller anden superfoods over. Relateret Brunch Opskrift på okonomiyaki: Japansk æggekage med sprøde, grønne grøntsager Julemad Opskrift på Gateau au chocolat med appelsin og granatæble Brunch Opskrift på grøn smoothie bowl Brunch Smoothie bowl med hjemmelavet granola Brunch Opskrift på avocado med æg og spirer Brunch Nem overnight oats med espresso