Brunch Tranebærskyr med dadler og kokos En nem og lækker morgenmad til den travle hverdag. Af Lone Kjær — 15. oktober 2018 © Anders Schønnemann Tranebærskyr med dadler og kokos Giv din morgenmadsskyr et ekstra sundt boost med tranebærpulver og velsmagende sprød topping. 4 personer Det skal du bruge: 8 dl skyr tranebærpulver efter smag – fås fra Urtekram 4 tsk. spirulina eller anden superfoods 4 tsk. kakaonips 4 tsk. chiafrø 4 dadler 1 granatæble Sådan gør du: Rør skyr med tranebærpulver – efter smag – og fordel i 4 skåle. Massér granatæblet og halvér. Pres saft og kerner over i en skål. Hak dadlerne. Top tranebærskyren med kakaonips, chiafrø, dadler, granatæblekerner, og drys spirulina eller anden superfoods over. Relateret Brunch Prøv denne lækre morgenmadssalat med æg og salsiccia Brunch Brug din søndag formiddag på brunch og livemusik Brunch Få GRØDs opskrift på byggrød med bagte blomster Julemad Imponerende julekage med dadler og karamelsauce Brunch Espresso-oats: Morgenmad, du kan forberede aftenen før Hovedret Lav en velsmagende "rødder au vin" og skær ned på kødet