Croque Monsieur med bløde løg

Croque Monsieur egner sig både som et mellemmåltid, en frokostret eller hurtig middagsret fx med en god hvidkålssalat til.

Croque monsieur med bløde løg

© Anders Schønnemann

En klassiker her på surdejsbrød og i selskab med bløde løg. Det er quick dinner til travle dage. Servér fx en sprød grøn salat til.

Opskrift til 4 personer

Du skal bruge:

  • 2 rødløg
  • 1 spsk. smør
  • Flagesalt
  • 4 spsk. mayonnaise
  • 2 spsk. cremefraiche
  • 8 skiver groft surdejsbrød
  • 3 tsk. grovkornet sennep eller dijonsennep
  • 8 skiver emmentaler
  • 8 skiver parmaskinke

Sådan gør du:

  • Skær løgene i ringe. Smelt smørret, og steg løgene, til de er bløde. Krydr med salt. Rør mayonnaise med cremefraiche og sennep, og smør det på brødene.
  • Fordel bløde løg, emmentaler og parmaskinke på halvdelen af brødene, og læg den anden halvdel over.
  • Steg brødene i ovnen ved 225 ° i 5-8 min., til de er godt sprøde.
Croque monsieur opskrift

© Anders Schønnemann

Relaterede Artikler