Bagværk Triple chocolate chokoladekage Denne chokoladekage er til dig, der ikke kan få nok af chokolade. Af Anne au Chocolat — 03. februar 2019 Kage © Anne au Chocolat Triple chocolate chokoladekage Til 8 personerDet skal du bruge: 160 g smør 160 g chokolade, 70% 200 g sukker 4 stk. æg 1 spsk. mel 60 g mælkechokolade 60 g hvid chokolade 2 spsk. hasselnøddeflager Sådan gør du: Sæt ovnen på 180°, varmluft. Smelt smør i en gryde, og tilsæt den hakkede mørke chokolade. Rør rundt, indtil chokoladen er smeltet. Tag gryden af varmen, og rør sukker i. Køl lidt af, og tilsæt æggene lidt ad gangen. Vend mel i. Hak mælkechokoladen og den hvide chokolade, og vend dem i chokoladekagedejen. Hæld dejen i en rund kageform, 20 cm, foret med bagepapir. Drys med hasselnøddeflager. Bag kagen, ca. 25-30 min. Opbevar kagen på køl indtil servering. Du kan nyde chokoladekagen, som den er, eller servere den med en god vaniljeis og en kop kaffe. Tip: Bag kagen en dag i forvejen. Den føles ubagt, når du tager ud af ovnen, men den sætter sig til dagen efter. Relateret Julemad Denne tranebærtrifli med mascarponecreme og portvin smager som en bid af julen Julemad Den perfekte appetizer til juleaften: Port Tonic og små rødbedehapsere med rygeosetecreme Bagværk Hjemmelavet snobrød med chokolade Bagværk 10 nemme og hurtige kager, der aldrig slår fejl Bagværk Små mazarinkager med flødbolleskum og chokolade Bagværk Her er de bedste fastelavnsboller i København, der er værd at sætte tænderne i