Triple chocolate chokoladekage

Denne chokoladekage er til dig, der ikke kan få nok af chokolade.

TRIPLE CHOCOLATE CHOKOLADEKAGE
© Anne au Chocolat

Triple chocolate chokoladekage

Til 8 personer

Det skal du bruge:

  • 160 g smør
  • 160 g chokolade, 70%
  • 200 g sukker
  • 4 stk. æg
  • 1 spsk. mel
  • 60 g mælkechokolade
  • 60 g hvid chokolade
  • 2 spsk. hasselnøddeflager

Sådan gør du:

  1. Sæt ovnen på 180°, varmluft.
  2. Smelt smør i en gryde, og tilsæt den hakkede mørke chokolade. Rør rundt, indtil chokoladen er smeltet.
  3. Tag gryden af varmen, og rør sukker i.
  4. Køl lidt af, og tilsæt æggene lidt ad gangen. Vend mel i.
  5. Hak mælkechokoladen og den hvide chokolade, og vend dem i chokoladekagedejen.
  6. Hæld dejen i en rund kageform, 20 cm, foret med bagepapir. Drys med hasselnøddeflager.
  7. Bag kagen, ca. 25-30 min.
  8. Opbevar kagen på køl indtil servering. Du kan nyde chokoladekagen, som den er, eller servere den med en god vaniljeis og en kop kaffe.

Tip: Bag kagen en dag i forvejen. Den føles ubagt, når du tager ud af ovnen, men den sætter sig til dagen efter.