Bagværk Havtornmazarin med brændt marengs Den klassiske mazarin får selskab af syrlige havtorn og brændt marengs. Af Lone Kjær — 30. august 2019 #Kage © Tia Borgsmidt Havtornmazarin med brændt marengs 8-10 personerEn klassisk mazarin er saftig og smager vidunderligt af marcipan. Her får den selskab af sæsonens syrlige havtorn og brændt marengs. Det skal du bruge: Havtornmazarin 150 g marcipan 150 g sukker 150 g smør 3 æg 2 spsk. havtornsirup 50 g hvedemel 50 g havtorn Brændt marengs 2 pasteuriserede æggehvider 100 g sukker Eventuelt lidt blade af morgenfruer til pynt Sådan gør du: Havtornmazarin Riv marcipanen, og kom den i en skål med sukker og smør, og pisk det godt sammen. Pisk æggene i – et ad gangen. Tilsæt havtornsirup og sigtet hvedemel, og vend til sidst havtorn i dejen. Fordel dejen i en smurt springform (ca. 20 cm i diameter), og bag ved 175° varmluft i ca. 25 min., til den er fint gylden. Afkøl kagen. Brændt marengs Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukkeret gradvist og pisk til en tyk cremet marengsmasse. Top den på kagen, og brænd den med en creme brulé-brænder. Pynt eventuelt kagen med blade af morgenfruer. Relateret Opskrifter Bagværk: 4 himmelske opskrifter med marcipan Bagværk Opskrift: fastelavnsboller med æbler og marcipan Bagværk Lækker chokolademazarinkage med brombærganache Julemad Lækre pistace snitter perfekte som julekonfekt Dessert Istoppe med smag af rabarber og hyldeblomst Dessert Dansk video har gjort citronfromage til sommerens mest hypede dessert