© Tia Borgsmidt Bagværk Havtornmazarin med brændt marengs Den klassiske mazarin får selskab af syrlige havtorn og brændt marengs. Af Lone Kjær — 30. august 2019 Kage Havtornmazarin med brændt marengs En klassisk mazarin er saftig og smager vidunderligt af marcipan. Her får den selskab af sæsonens syrlige havtorn og brændt marengs. Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Havtornmazarin 37 g marcipan 37 g sukker 37 g smør ¾ æg ½ spsk. havtornsirup 12 g hvedemel 12 g havtorn Brændt marengs ½ pasteuriserede æggehvider 25 g sukker eventuelt lidt blade af morgenfruer til pynt Sådan gør du Havtornmazarin Riv marcipanen, og kom den i en skål med sukker og smør, og pisk det godt sammen. Pisk æggene i – et ad gangen. Tilsæt havtornsirup og sigtet hvedemel, og vend til sidst havtorn i dejen. Fordel dejen i en smurt springform (ca. 20 cm i diameter), og bag ved 175° varmluft i ca. 25 min., til den er fint gylden. Afkøl kagen. Brændt marengs Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukkeret gradvist og pisk til en tyk cremet marengsmasse. Top den på kagen, og brænd den med en creme brulé-brænder. Pynt eventuelt kagen med blade af morgenfruer. Relateret Design Arkitektur og smykker forenes i denne nye butik, hvor kassen er skiftet ud med et 11 meter langt bord Arkitektur Galt eller genialt? Nu er de endelige planer for det omdiskuteret Palads endelig klar Konkurrencer KONKURRENCE Vind lænestol fra Eilersen til en værdi af 22.900 kroner Lejligheder De var egentlig ude efter et sommerhus: I stedet åbnede de tre unikke ferielejligheder i Allinge Rejser 48 timer i Berlin: Dette må du ikke snyde dig selv for i den tyske hovedstad Arkitektur Ny kæmpepark i København vedtaget: Så vildt bliver det nye naturområde
Design Arkitektur og smykker forenes i denne nye butik, hvor kassen er skiftet ud med et 11 meter langt bord
Lejligheder De var egentlig ude efter et sommerhus: I stedet åbnede de tre unikke ferielejligheder i Allinge