© Tia Borgsmidt Bagværk Havtornmazarin med brændt marengs Den klassiske mazarin får selskab af syrlige havtorn og brændt marengs. Af Lone Kjær — 30. august 2019 Kage Havtornmazarin med brændt marengs En klassisk mazarin er saftig og smager vidunderligt af marcipan. Her får den selskab af sæsonens syrlige havtorn og brændt marengs. Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Havtornmazarin 37 g marcipan 37 g sukker 37 g smør ¾ æg ½ spsk. havtornsirup 12 g hvedemel 12 g havtorn Brændt marengs ½ pasteuriserede æggehvider 25 g sukker eventuelt lidt blade af morgenfruer til pynt Sådan gør du Havtornmazarin Riv marcipanen, og kom den i en skål med sukker og smør, og pisk det godt sammen. Pisk æggene i – et ad gangen. Tilsæt havtornsirup og sigtet hvedemel, og vend til sidst havtorn i dejen. Fordel dejen i en smurt springform (ca. 20 cm i diameter), og bag ved 175° varmluft i ca. 25 min., til den er fint gylden. Afkøl kagen. Brændt marengs Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukkeret gradvist og pisk til en tyk cremet marengsmasse. Top den på kagen, og brænd den med en creme brulé-brænder. Pynt eventuelt kagen med blade af morgenfruer. Relateret Julemad Den perfekte appetizer til juleaften: Port Tonic og små rødbedehapsere med rygeosetecreme Bagværk Små mazarinkager med flødbolleskum og chokolade Bagværk 10 nemme og hurtige kager, der aldrig slår fejl Bagværk Her er de bedste fastelavnsboller i København, der er værd at sætte tænderne i Bagværk Danmarks bedste fastelavnsboller: På disse (mange) bagerier vil du ikke gå forgæves Bagværk Opskrift på hjemmelavet bondebrød