Særudgave af Arne Jacobsens tidløse og stilrene kande

I anledning af BO BEDREs 60-års jubilæum tidligere i år, har vi i samarbejde med Stelton skabt denne limited edition kande, oprindeligt designet af Arne Jacobsen. Lige nu kan du til en rigtig god pris få fingrene i dit helt eget eksemplar.

BO BEDRE Stelton Arne Jacobsen kande

BO BEDRE x Stelton. Styling: Lone Monna

Få fingrene i BO BEDREs jubilæumsdesign

Tidligere i år kunne vi fejre vores 60 års fødselsdag. 60 år med design, arkitektur, boligindretning, kunst og kultur, og 60 år, hvor redaktionen på BO BEDRE har sat en ære i at formidle netop det til designelskende sjæle og læsere.

I den forbindelse gik vi sammen med Stelton og skabte en limited edition af den tidløse kande, designet af Arne Jacobsen i 1967. Kanden er fra Cylinda-Line serien fra Stelton, og dens enkle og moderne design egner sig til både hverdag og fest. Brug den til hjemmelavede limonader, som vandkande, til sommerens kølige rosé eller blot som den er - et dekorativt statement-element, der vil skabe karakter på enhver borddækning.

Kanden er skabt i et begrænset antal, så det er nu, du skal slå til, hvis du vil sikre dig en.

Eksklusivt tilbud til dig

Kanden rummer 2 liter og har en smart rist, der holder isterningerne i kanden og lader indholdet forblive køligt. Risten medfølger selvfølgelig. Kanden er fremstillet af satinpoleret stål og måler 10.3 cm i bredden, 24 cm i højden og 15.5 cm i dybden.

Den har en værdi af 1099 kroner, men lige nu kan du for kun 758 kroner få fingrene i kanden sammen med 6 BO BEDRE-magasiner. Det giver dig en besparelse på 879 kroner.

Glæd dig til masser af inspiration hver måned, når vi præsenterer dig for de nyeste trends og tendenser indenfor bolig, indretning og interiør. Du får selvfølgelig også boligreportager, nyheder, kunst- og kulturanbefalinger, guides til udeliv, køkken, badeværelse og soveværelse og masser (!) af opskrifter udviklet af vores faste madekspert, Lone Kjær.

Indløs tilbuddet her

BO BEDRE Stelton Arne Jacobsen kande

BO BEDRE x Stelton. Styling: Lone Monna

BO BEDRE Stelton Arne Jacobsen kande

BO BEDRE x Stelton. Styling: Lone Monna