Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Specialmagasin: Danskernes bolighistorie i 60 år

Vi har fundet det bedste, skæveste og mest interessante indhold fra vores arkiver.

© Foto: Mikkel Jul Hvilshøj, 3-d-grafik: Thomas Haas-Christensen, Styling: Mikkel Kure

I kig i arkiverne

BO BEDREs redaktion har bladret i de langt over 700 numre af magasinet, der er udkommet siden marts 1961. Vi har samlet alt det bedste til dig!

Vi byder på nostalgiske tilbageblik, hvor vi tager dig igennem bolighistorien gennem 6 årtier. Måske du kan genkende billederne, tendenserne og indretningen fra din barndom?

I magasinet kårer vi også de 60 vigtigste designikoner siden BO BEDREs fødsel, og guider dig til, hvilke klassikere du skal kigge på loftet efter.

Vi tager dig også med på en gastronomisk rejse, når vi ser tilbage på de lækre og besynderlige tendenser på madscenen de sidste 60 år: Lige fra dåsemad over fondue til den nye bæredygtige madbølge.

Du skal heller ikke snydes for en gennemgang af de objekter, som er forsvundet med tiden - hvad blev der for eksempel af askebægret og hjemmesolariet?

Det historiefyldte specialmagasin får du med, når du køber vores store jubilæumsnummer. Du kan finde dem, hvor du plejer at købe magasiner eller bestille dem direkte hjem i postkassen her.