Fik du ikke fat i vores særudgave? Så er der godt nyt

Nu har du muligheden for at få fingrene i vores jubilæumsmagasin: “Danskernes bolighistorie i 60 år”, hvor vi har fundet det bedste frem fra arkiverne.

© Foto: Mikkel Jul Hvilshøj, 3-d-grafik: Thomas Haas-Christensen, Styling: Mikkel Kure

Endnu en chance

Nåede du ikke at få skaffet dig et eksemplar af vores historiske jubilæumsmagasin “Danskernes bolighistorie i 60 år”? Så kan du ånde lettet op nu. Fra den 10/6 bliver særudgaven solgt eksklusivt i SuperBrugsen og Kvickly.

Et kig i arkiverne

Du kan glæde dig til et dyk tilbage i tiden!

BO BEDREs redaktion har bladret i de langt over 700 numre af magasinet, der er udkommet siden marts 1961. Vi har samlet alt det bedste til dig!

Vi byder på nostalgiske tilbageblik, hvor vi tager dig igennem bolighistorien gennem 6 årtier. Måske du kan genkende billederne, tendenserne og indretningen fra din barndom?

I magasinet kårer vi også de 60 vigtigste designikoner siden BO BEDREs fødsel, og guider dig til, hvilke klassikere du skal kigge på loftet efter.

Vi tager dig også med på en gastronomisk rejse, når vi ser tilbage på de lækre og besynderlige tendenser på madscenen de sidste 60 år: Lige fra dåsemad over fondue til den nye bæredygtige madbølge.

Du skal heller ikke snydes for en gennemgang af de objekter, som er forsvundet med tiden - hvad blev der for eksempel af askebægret og hjemmesolariet?

Find det historiefyldte jubilæumsmagasin fra den 10. juni til den 29. september eksklusivt i SuperBrugsen og Kvickly.

God læselyst!