Smugkig: Restaurantkæde åbner boutique-hotel

I forbindelse med renoveringen har de haft en helt særlig indretningsopgave. Se de fine billeder.

Coco Hotel
© Coco Hotel

Coco Hotel

Det er navnet på det kommende boutique-hotel i København. Bag hotellet står Copenhagen Food Collective, eller Cofoco, som tidligere på året købte en historisk adresse til det nye hotel.

Nu er folkene bag det nye hotel så langt med renoveringen, at de viser deres første billeder frem af resultatet. I renoveringen har der særligt været fokus på stemningen og indretningen af værelserne:

– Ligesom med vores restauranter, har vi ønsket at skabe et personligt hotel, som var ægte og sjovt, med andre ord, alt det et kædehotel ikke er. Vi har indrettet værelserne forskellig hver især. Det gør det en del mere kompliceret som indretningsopgave, men vi mener det er vigtigt for den bedste oplevelse som gæst, Direktør, Christian Lytje.

Til at hjælpe med indretningsopgaven har Cofoco allieret sig med dygtige folk fra Ja-Ja Architects, Tonen Agency, Københavns Møbelsnedkeri, Spring/Summer og Gebrüder Thonet Vienna.

Det nye hotel kommer til at bestå af 90 værelser, en skøn indergård, som bliver en grøn oase midt i byen, samt café.

Coco Hotel har også bæredygtighed i fokus: De har blandt andet renoveret med energi- og vandbesparende løsninger, hotellet bliver dækket af energi fra Cofocos eget solcelleanlæg og så sløjfer de plastikflaskerne i minibaren.

Coco Hotel
© Coco Hotel
Coco Hotel
© Coco Hotel
Coco Hotel
© Coco Hotel
Coco Hotel
© Coco Hotel