Tivoli kårer Danmarks bedste smørrebrød

Er din version af frokostklassikeren Danmarks bedste? Smørrebrødsentusiaster fra hele landet opfordres til at deltage i årets Smørrebrødsfestival.

Smørrebrød fra Nimb til smørrebrødsfestival i Tivoli
© Tivoli

Den danske frokostklassiker

For andet år i træk afholder Tivoli deres årlige Smørrebrødsfestival, hvor de som noget nyt opfordrer hverdagens smørrebrødsentusiaster til at komme med deres bud på årets smørrebrød. Tivolis kokke vil i samarbejde med gastronomiredaktør og smørrebrødsekspert, Ole Troelsø, kåre årets bedste smørrebrød.

Så ligger du inde med en god smørrebrødsopskrift, kan du sende dit bud ind via Tivolis Facebookside. Opskriften må gerne være ledsaget af et foto af smørrebrøddet samt et par linjer om, hvorfor det bør vinde titlen som årets smørrebrød.

Dommerne vil vurdere frokostklassikerne ud fra kategorierne udseende, smag og forårs-feeling.

© Tivoli / Christoffer Anias Sandager

Fest på klassisk smørrebrødsmanér

Smørrebrødsfestivallen starter den 2. April, og frem til den 13. April vil udvalgte restauranter i Tivoli have et særligt fokus på smørrebrød. Den 4. Og 5. April er der dækket op til den helt store smørrebrødsfest på H. C. Andersen Slottet med rødternede duge, langborde, smørrebrød, fadøl ad libitum og underholdning.

Den 5. April vil også være dagen, hvor vinderen kåres. Udover æren vinder den, som har delt opskriften på årets bedste smørrebrød også et Tivolikort Guld samt et gavekort på 3.000 kr. til Tivolis restauranter. Alle finalister vinder desuden billetter, så de kan tage familien med til den store fest.

Du kan læse mere om festivalen her.