Et samlingssted der ved, hvad de står for
Ved Enghave Plads kan du finde Restaurant Tolv, hvor økologi og bæredygtighed er de helt store omdrejningspunkter. Kigger du en smule nærmere på konceptet for restauranten, vil du opdage, at den stemningsfulde restaurant og vinbar står på et fundament af tolv bud, som både henvender sig til personale og gæster.
Nedenfor kan du læse om nogle af de bud, som Restaurant Tolv lever efter.
Bud nr. 2 - Vi tror på, at de råvarer naturen giver os lige nu, er de bedste
Hos Restaurant Tolv vil du opleve en udskiftning i menukortet hver 4. uge, da maden du får serveret, er baseret på årstidens råvarer. Du vil derfor udelukkende kunne spise mad, hvor der er taget hensyn til både dig og miljøet.
Bud nr. 3 - Vi serverer kompleks smag i simple klæder
Når du spiser hos Restaurant Tolv, er der kræset for de enkelte råvarer. Derfor vil du også opleve simple retter med udsøgte smagsnuancer. Du kan altså roligt regne med at få stimuleret smagsløgene.
Bud nr. 5 - Vi plukker selv vores urter og smager selv vores vin
Besøger du restauranten, der ligger på Enghave Plads nr. 12, kan du roligt regne med, at de kun serverer mad og drikke, som de selv har smagt. Du vil hurtigt fornemme, at de ved, hvad de snakker om, når de anbefaler dig Menetou-Salon, Philippe Gilbert, fra deres i øvrigt imponerende vinkort.
Bud nr. 6 - Vi ønsker, at du skal føle dig hjemme
Udover at der kæles for maden - og vinen, skal restauranten også fungere som åndehul for gæsterne, som de selv udtrykker det. Restaurant Tolv står for madnørderi kombineret med plads til de store armbevægelser.
Hvis du er nysgerrig på Restaurant Tolvs resterende 8 bud, kan du læse mere her.