Restaurant Tolv - 12 bud til dig der elsker god stemning og lækker mad

Moses bragte de 10 bud fra Gud, Restaurant Tolv bringer os nu 12. Budene kommer direkte fra ønsket om mere bæredygtighed, kvalitets retter og nærvær.

Restaurant Tolv
© Anders Hviid

Et samlingssted der ved, hvad de står for

Ved Enghave Plads kan du finde Restaurant Tolv, hvor økologi og bæredygtighed er de helt store omdrejningspunkter. Kigger du en smule nærmere på konceptet for restauranten, vil du opdage, at den stemningsfulde restaurant og vinbar står på et fundament af tolv bud, som både henvender sig til personale og gæster.

Nedenfor kan du læse om nogle af de bud, som Restaurant Tolv lever efter.

Bud nr. 2 - Vi tror på, at de råvarer naturen giver os lige nu, er de bedste

Hos Restaurant Tolv vil du opleve en udskiftning i menukortet hver 4. uge, da maden du får serveret, er baseret på årstidens råvarer. Du vil derfor udelukkende kunne spise mad, hvor der er taget hensyn til både dig og miljøet.

Bud nr. 3 - Vi serverer kompleks smag i simple klæder

Når du spiser hos Restaurant Tolv, er der kræset for de enkelte råvarer. Derfor vil du også opleve simple retter med udsøgte smagsnuancer. Du kan altså roligt regne med at få stimuleret smagsløgene.

Bud nr. 5 - Vi plukker selv vores urter og smager selv vores vin

Besøger du restauranten, der ligger på Enghave Plads nr. 12, kan du roligt regne med, at de kun serverer mad og drikke, som de selv har smagt. Du vil hurtigt fornemme, at de ved, hvad de snakker om, når de anbefaler dig Menetou-Salon, Philippe Gilbert, fra deres i øvrigt imponerende vinkort.

Bud nr. 6 - Vi ønsker, at du skal føle dig hjemme

Udover at der kæles for maden - og vinen, skal restauranten også fungere som åndehul for gæsterne, som de selv udtrykker det. Restaurant Tolv står for madnørderi kombineret med plads til de store armbevægelser.

Hvis du er nysgerrig på Restaurant Tolvs resterende 8 bud, kan du læse mere her.

Restaurant Tolv Kok
© Anders Hviid

Restaurant Tolv vil være et af Vesterbros mest sofistikerede åndehuller

Folkene bag Restaurant Tolv kommer fra anerkendte spisesteder og ved derfor, hvordan man driver en restaurant med respekt for mennesker og klima.

Alt der kommer gennem køkkenet, er dyrket og produceret med respekt for naturen. Formålet er at give gæsterne en sanselig oplevelse i form af god mad, nøje selekterede vine og plads til forskelligheder.

Restaurant Tolv servering
© Anders Hviid