I Ørestaden åbner ny gastronomisk madbodega med kendt kok i spidsen

Madkastellet har en ambition om at gøre Ørestaden langt mere livlig og velsmagende. Nu har de løftet sløret for det første madunivers, se det her.

Kays Købmand og Madbodega
© Madkastellet
Kays Købmand og Madbodega
© Madkastellet

Kays Købmand og Madbodega

I det innovative kontorhus HUB1 i Ørestaden kunne Madkastellet i lørdags åbne dørene op for Kays Købmand og Madbodega for første gang. Kays Købmand og Madbodega er både en madbodega, New Yorker deli, øl/vinbutik, købmand, bageri og et sted, hvor man kan købe gryder, potter og pander.

Ørestaden er måske ikke så kendt for liv og velsmagende dage, men det vil HUB1 og Madkastellets nye madtilbud gøre op med. Madkastellet skal stå for alle HUB1s velsmagende madtilbud som fx kantine, specialbutikker, konditori og restauranter, som åbner i den kommende tid.

Kays Købmand og Madbodega
© Madkastellet
Kays Købmand og Madbodega
© Madkastellet

Kok fra GO' Morgen Danmark

Med den passionerede kok Martin Guf i front leverer Kays Købmand og Madbodega et madmekka uden lige. Du kan få alt fra nybagt surdejsbrød og vegetarisk vaffel med brunet løg til bacon-granola, østers med bourbon, klassisk Tourte med gris, smeltende Reuben pastramisandwich og 7 krydrede småretter til blot 310 kr.

Ifølge Martin Guf er det ikke kun god mad, man kan opleve hos Kays Købmand og Madbodega.

– Du kan sammenligne Kays med den spændende og rare onkel, der har rejst rundt på de syv verdenshave og taget de gode råvarer og farverige historier med hjem, forklarer han.

Kays Købmand og Madbodega
© Madkastellet

Læs også: