© Burgerimperiet

Har du brug for et hurtigt burgerfix?

Besøg Danmarks eneste non-profit forum for burger-anmeldelser.

Find Danmarks bedste burger

Nogle gange hungrer kroppen kun efter én ting - og det er burger. JEG VIL HAVE BURGER NU!

Men hvor finder man den bedste burger eller en burger lige efter ens smag, når abstinenserne ikke længere er til at holde ud?

Det har burger-sitet Burgerimperiet.dk svaret på. Her sidder grafikeren Anders Kvist og vedligeholder et site med informanter rundt omkring i hele landet.

Hitliste for burgers

I begyndelsen var det kun Københavnske burger junkies, der nød godt af Anders Kvist' credo: _I stedet for at vi alle skal rundt og smage på samtlige brugere i København, gør vi det for jer. _

Gradvist har Burgerimperiet udvidet aktiviteterne, og anmelderkorpset er nu godt i gang med at spise sig igennem både Århus' og Odenses burgerbarer.

Får en burgerjoint en tilstrækkelig god anmeldelse, så rygger den ind på nogle af Burgerimperiets hitlister. Der er for eksempel Den kejserlige top 10.

I øjeblikket indtages førstepladsen på den liste af Burger & Bun - Kiin Kiin på Fælledvej i København med Tommy's Burger Joint fra vores forsidebillede som en sikker 2'er.

Festival burgers

Burgerimperiet findes både på Instagram med lejlighedsvise konkurrencer der og på Facebook.

Burgerimperiet sender også deres heroiske burgeranmelder rundt til musikfestivaler i hele landet. Der findes endda endda også en top fem liste over festivalburgers. En pin midt i Kattegat er der også - for dér har burgeranmeldeleren smagt Mols Liniens burger (billedet herover). Den får karakteren 5.1 ud af 10 og skudsmålet: Det er ikke en gourmet burger, men hvad kan man forvente af en burger fra kiosken på en af Mols Liniens færger?