Godt nyt til alle foodlovers: Dining Week åbner igen for billetsalg

Oplev gastronomiske eventyr på nogle af Danmarks bedste restauranter.

Bøf serveret til Dining Week
© Dining Week

Der er (mad)eufori i luften

Danmark er åbnet, og Dining Week er tilbage. Restauratører og madglade gæster kan se frem til en uge i madens tegn, når Dining Week starter på fredag, den 11. februar og løber til og med den 20.

Det velkendte madkoncept er uændret. En 3-retters menu inklusiv S. Pellegrino-mineralvand til 225 kr. + gebyr. med mulighed for at opgradere til en 10-retters menu på udvalgte lokationer.

Med over 160 restauranter på listen er udvalget bredt, og uanset hvilket slags køkken du er til, er der helt sikkert også noget for dig.

Nye restauranter på listen

De nyeste restauranter i hovedstaden tæller Mæxico på Nørrebro og CPH Cooking Class og Venner i København K. De tilslutter sig populære restauranter som Restaurant Lola på Christianshavns Voldgade, Restaurant Kanalen og Almanak i Operaen på listen. I Aarhus har den Michelin-anbefalede restaurant Pondus også tilsluttet sig det populære madkoncept.

Billede fra Dining Week
© Dining Week

Det er lykkeligt

Tilbage i 2011 blev Dining Week-konceptet skabt for at støtte restaurationsbranchen, som jo især er blevet ramt under økonomiske kriser og pandemier.

– Det er jo virkelig lykkeligt, at restauratørerne nu igen får mulighed for at gøre det, de er gode til. Altså, at servere en god spiseoplevelse og god betjening til deres gæster. Og at konceptet er så enkelt, gør det kun endnu nemmere for dem at deltage og sikre sig en indkomst, som de ikke har været sikre på I lang tid, siger Dining Weeks direktør Bjørn Beyer.

© Dining Week

Tid til en uge i madens tegn

Med restauranter fordelt over hele landet får du en unik mulighed til at udforske eksklusive menuer, støtte de danske restauranter og styrke fællesskabet blandt alle, der holder af god mad.

Festivalen løber fra fredag den 11. februar til søndag den 20. februar 2022. Du kan læse mere om konceptet og bestille din billet her.