Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Godt nyt til alle foodlovers: Dining Week åbner igen for billetsalg

Oplev gastronomiske eventyrer på nogle af Danmarks bedste restauranter.

© Spuntino

Skandinaviens største restaurant festival

Det velkendte madkoncept hos Dining Week er uændret.

Vælg mellem 3-retters serveringer, og hos udvalgte steder en 10-retters menu til en fast pris hos nogle af Danmarks mest populære restauranter - uden at gå på kompromis med kvalitet.

Med over 140 restauranter på listen i år er udvalget bredt, og uanset hvilket slags køkken du er til, er der helt sikkert også noget for dig.

© Nærvær

Restaurantbranchen er hårdt ramt

Tilbage i 2011 blev Dining Week-konceptet skabt til at støtte restaurationsbranchen, som jo især bliver ramt under økonomiske kriser og pandemier.

– Vores ypperste formål er at give restauratørerne en hjælpende hånd. Dining Week er skabt til at puste liv i restaurationsbranchen, og det er – ligesom efter finanskrisen – vigtigere end nogensinde. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for hele tiden at styrke tilknytningen til Dining Week, lyder det fra marketingansvarlig Nusha Riis Hassani.

Derfor arrangerede Dining Week tilbage i juni måned også en ekstraordinær genåbningsfestival med over 24.000 gæster på diverse danske restauranter.

© Dining Week

Tid til en uge i madens tegn

Med restauranter fordelt over hele landet får du en unik mulighed til at udforske eksklusive menuer, støtte de danske restauranter og styrke fællesskabet på trods af en usikker og uforudsigelig tid.

Dining Week tager forbehold for myndighedernes retningslinjer, og tilsikrer at restaurantbesøg foregår under sundhedsmæssige forsvarlige forhold.

Festivalen løber fra fredag den 9. oktober til søndag den 18. oktober 2020. Du kan læse mere om konceptet her.

Håndplukket til dig