Frankies åbner deres hidtil største restaurant

“Gæsterne kan træde ind i den, efter min mening, flotteste Frankies-restaurant,” fortæller en af idémændende bag pizza-restauranten.

© Frankies

Frankies åbner endnu en restaurant

Vi skrev i efteråret 2019, at Frankies kunne prale med åbningen af deres 4. restaurant på blot 10 måneder. Nu kan de tage den et skridt videre og være stolte af, at have åbnet hele 9 Frankies-restauranter på halvandet år.

Den nye restaurant åbner på Strøget i København i en legendarisk hjørneejendom, hvor den kinesiske buffet-restaurant Shanghai før har ligget. Dette bliver kædens hidtil største restaurant:

– Der bliver plads til 150 personer, så det bliver vores største Frankies i familien. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har brugt et par timer eller tusind på renoveringen, så gæsterne kan træde ind i den, efter min mening, flotteste Frankies-restaurant, siger Lars Bertelsen, der en af idémændene bag Frankies, og fortsætter:

– Vi har desuden den fedeste balkon, hvor man kan sidde ude og nyde en masse lækre pizzaer, cocktails og udsigten over Gammeltorv og Nytorv.

Ved den nye restaurant på Strøget åbnes der også en Frankies concept store, hvor man kan købe merchandise fra kæden samt møbler og interiør, som man kender fra universet.

Den nye restaurant på Nygade 6 i København K åbnede d. 6 juli.

© Frankies
© Frankies
© Frankies