Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

En af Christianshavns hotteste restauranter har åbnet pop-up i den anden ende af byen

Hvis du ikke har været på Lola, er der nu endnu rigere mulighed for det!

It-restaurant på Christianshavn

Mange af jer har måske stiftet bekendtskab med Lola. Om ikke andet igennem Instagram, hvor besøgende ivrigt deler deres billeder fra det hyggelige sted på Christianshavn.

Maden på Lola er inspireret af hele verden og skabt af et internationalt team. Fællesnævneren er overvejende lokale og økologiske råvarer, som er i sæson. Dette gælder også deres nye pop-up i Nordhavn i København.

© Værnis Studio

© Værnis Studio

The Audo x Lola

Nu har Lola fået en søsterrestaurant i Nordhavn i form af en sommer pop-up - nærmere bestemt i The Audo på Århusgade 130. Her kan du smage på deres sommermenu, som består af retter fra hele verden - lige fra mini samosas til ice cream sandwich. Du finder hele menuen her.

Du har mulighed for at slå dig ned i de nye lokaler (eller på den skønne terrasse) torsdag til søndag fra kl. 17.30 til 24.00 indtil d. 29/8.

© Værnis Studio

© Værnis Studio

Håndplukket til dig