Dining Week fejrer genåbningen af landets restauranter med ny festival

Den populære restaurantfestival opstod i sin tid for at hjælpe de danske restauratører efter finanskrisen. Nu gentager historien sig.

Madindustrien i Vejle
© Madindustrien

Et folkekært koncept

Selvom det var kedelige omstændigheder i 2011, så affødte det et folkekært koncept, som har skabt meget glæde i årenes løb. Senest i uge syv tidligere på året, hvor Dining Week også kunne fejre deres 10-års jubilæum.

Selma i København
© Selma

Fokus på at hjælpe branchen i gang

Grundet de seneste måneders lockdown, som særligt er gået ud over restaurationsbranchen, har Dining Week valgt at afholde det, som de kalder for Dining Week Genåbningen.

Restaurantfestivalen er skabt ud fra det klassiske Dining Week-koncept, men som har til formål at skabe særlig opmærksomhed i åbningsfasen samt hjælpe restauratørerne i gang og få gæsterne til at støtte deres lokale spisesteder. Præcis som det var tilfældet efter finanskrisen tilbage i 2011.

Ligesom du måske husker det fra 10-års jubilæet tidligere på året, kan du til Dining Week Genåbningen også vælge mellem tre-retters serveringer og udvalgte steder 10-retters serveringer.

Billede fra Dining Week
© Dining Week

Restauranter over hele landet

Hele 86 restauranter fordelt over hele landet er en del af Dining Week Genåbningen, og på Dining Weeks hjemmeside kan du få et overblik over de forskellige restauranters menuer.

Dining Week Genåbningen foregår naturligvis under kontrollerede forhold og på en sundhedsmæssig forsvarlig måde ud fra regeringens retningslinjer.

Festivalen løber fra 15. til 28. juni 2020, og du kan læse mere på diningweek.dk.