Verdens første luksushotel under vandet

The Muraka er en helt unik suite med en udsigt, som du sent vil glemme.

conrad muraka underwater hotel soveværelse
© Conrad

The Muraka

Mere end 5 meter under havets overflade gemmer der sig en utrolig hotelvilla med nok verdens mest unikke udsigt. Villaens vægge er nemlig alle lavet af glas, så der er frit udsyn til det fortryllende liv i Det Indiske Ocean.

conrad muraka underwater hotel soveværelse
© Conrad

The Muraka, som villaen hedder, er en del af Conrad Maldives Rangali Island resort, der på mange fronter er trendsettere indenfor hotelbranchen. Selve villaen blev bygget i Singapore, hvorefter den blev transporteret til Maldiverne. Her blev den 600 tons tunge villa forsigtigt gelejdet på plads på havbunden uden at skade det naturlige liv.

LÆS OGSÅ: Europas første undervandsrestaurant

conrad muraka underwater hotel badeværelse udsigt
© Conrad

The Muraka har to etager, hvor den nederste er helt under havets overflade. Her kan gæsterne nyde et panoramisk udsyn af havets mangfoldige liv, mens villaens overetage byder på 2 soveværelser og et rummeligt badeværelse med udsyn over havet. Ved hver suite er der tilknyttet en privat butler og kok, mens det også er muligt at gøre brug af retreatets mange spa-muligheder og jet ski. Videre er det muligt at fortsætte undervandstemaet og nyde en formidabel middag på retreatets undervandsrestaurant Ithaa.

conrad muraka underwater hotel soveværelse
© Conrad

Udsigten fra hvert enkelt rum er nærmest mere betagende end det næste, men det kommer også for en heftig pris. Blot én nat i villaen koster $50.000, men det retfærdiggøres jo let med de fantastiske syn.

conrad muraka underwater hotel maldiverne
© Conrad