Hotel i topklasse: Havudsigt, privat pool og Michelin-restaurant

Luksuriøst hotel i natur materialer i Spanien. Se billederne og dagdrøm dig væk fra efterårets gråvejr.

luksushotel spanien terrasse
© mecanismo

Innovative tanker om gamle koncepter – det er kernen i arkitektteamet mecanismo's tankegang. En blanding af tradition og innovation er hvad der definerer ånden i Hotel Akelarre.

luksushotel spanien hotel altan
© mecanismo

Hotellet huser 22 værelser på to etager, alle med storslået havudsigt.

Brugen af naturens ressourcer og materialer er af stor vigtighed for arkitekterne mecanismo bag hotellet. Videre er materialerne traditionelle og tidsløse: Metal, sten og træ, som alle bliver brugt i sin rene form uden for meget manipulation – men stadig ved hjælp af nye metoder og teknikker. Materialehåndteringen lægger sig godt op ad arkitekternes tankegang bad hotellet: Et mix af tradition og innovation.

luksushotel spanien tag terrasse
© mecanismo

På toppen af hotellet finder man en trædækket terrasse, som er opdelt i mindre områder, men de alle er forbundet af det gennemgående træ. Tag terrasserne forbinder også alle de yderligere fællesområder: Vin kælder, snackbar, wellness, restaurant og lounge område. Udover træet som forbinder områderne, så er de yderligere materialer også gennemgående i alle rum, og skaber en rødtråd.

luksushotel spanien tag terrasse udsigt
© mecanismo

På de smukke fælles terrasser kan man nyde drinks og hinandens selvskab. Hvert værelse har yderligere mindre private terrasser. Snackbaren Oteiza tilbyder et mindre udvalg af lækre snacks, i samme gode kvalitet som hotellets 3 stjernede Michelin restaurant.

luksushotel spanien lounge pejs
© mecanismo

Det stilfulde lounge område er et indbydende sted med skønt lys og naturlige materialer, som tilsammen skaber en særlig varm stemning.

luksushotel spanien wellness pool
© mecanismo

Hotellets wellness område er opdelt af en elegant glasvæg. Den ene side rummer en pool i sten, en sauna og et tyrkisk bad. Den anden del er yderligere opdelt i tre individuelle rum, hvor hotellets gæster kan få massage og andre behandlinger.

luksushotel spanien pool udsigt
© mecanismo

Med nogle af hotellets værelser medfølger der også en privat pool. Det spejlblanke vand i de rustikke stenrammer er et perfekt sted at lade tankerne flyde. Dog skal man have den store penge pung frem, da et værelse med privat pool koster 9.000 kr for én overnatning. Til gengæld er det inklusiv morgenmad, gratis transport til stranden og yderligere i 7 km. radius fra hotellet, rengøring og roomservice.

luksushotel spanien oppefra hotel
© mecanismo

Her er et billede af hotellet ovenfra, hvor man tydeligt kan se hvordan den fine terrasse af træ sammenkæder alle hotellets fællesarealer.