© Scorpios Mykonos

Her er den lækreste beach club i Sydeuropa

Strandklubben Scorpios på Mykonos er pt det mest fantastiske sted i Sydeuropa. Vi anbefaler Grækenland varmt - på trods af krisen.

Det smukkeste sted - Mykonos

Det er måske ikke et perfekt tidspunkt at sætte spot på Grækenland. Landet ligger på kanten af bankerot, og måske vil du som turist i fremtiden skulle betale med de gamle drachmer igen. Eller måske er det netop et oplagt tidspunkt, for det græske øhav er stadig et af de smukkeste steder i verden og fortjener vores opmærksomhed – også arkitektonisk og designmæssigt.
Vi har fundet et nyt, helt vidunderligt, tilflugtssted på øen Mykonos, og hvis du ikke har mod på at tage afsted denne – for landet turbulente – sæson, så svælg i stedet i billederne her.

Læs også: Dansk-italiensk par i Syditalien

Ikke bare endnu en plat discobyld

Scorpios er en helt ny beach club, som er bygget i tilknytning til hotellet San Giorgio Mykonos på øens rå sydkyst.
Klubben er ikke bare endnu en plat discobyld på sydeuropæiske strande, men den er inspireret af oldtidens 'agoraer', samlingssteder for borgere, som havde brug for at slappe af, dyrke sport, diskutere politik osv. Det sidste ville måske ikke være helt afslappet i dag, men lad os bare drømme os tilbage til tiden før kristi fødsel, om ikke andet så æstetisk.

Scorpios er indrettet med lækre træmøbler og flettede kurve, og det hele er tonet i jordfarver, som smelter sammen med strandlivet på dette sted. Et større arkitektfirma fra Athen står bag – samme folk, der har indrettet det tilknyttede hotel.

Læs mere om Scorpios Mykonos her