Champagne på d'Angleterre
© d'Angleterre

Guide: 9 hoteller, hvor du kan fejre nytår

Lad dig forkæle på årets sidste aften med en overdådig nytårsmiddag, gode vine og et lækkert hotelophold. Fra d'Angleterre i København til Fanø Krogaard - vi har fundet 9 hoteller rundt i hele landet, hvor du kan fejre nytår.

Bornholm

Stammershalle Badehotel

Skal du helt ned i gear – eller have god tid til at sove tømmermændene ud – så er Stammershalle Badehotel på Bornholm måske det helt rigtige valg til din nytårsaften. Her ankommer du allerede 30. december og checker først ud igen 2. januar. Nytårsaften vil der blive serveret en 4-retters festlig middag efterfulgt af musik, kransekage og fyrværkeri. Næste dag kan du se frem til at vågne op til nytårsbrunch og masser af tid til at nyde den omkringliggende natur. Badehotellet er placeret med udsigt over Østersøen kun 30 meter fra klippekysten mellem Gudhjem og Allinge. Tag en frisk dukkert fra hotellets badebro, gå en tur i Troldeskoven eller bliv indendøre og nyd et glas vin i dagligstuen.

Læs mere om opholdet på deres hjemmeside.

Fyn

Hotel Faaborg Fjord

Hotel Faaborg Fjord på Sydfyn er placeret i naturskønne omgivelser tæt på både skov og fjord. Deres nytårsophold starter med check-in 30. december og slutter med brunch og afrejse 1. januar. Nytårsaften bliver der serveret en 5-retters festlig nytårsmenu med tilhørende vine, og efterfølgende er der fri bar, musik og dans. Ved midnat er der fyrværkeri på stranden. Det er muligt at tilkøbe adgang til hotellets spaafdeling, og ellers er der masser af tid til en nytårsdukkert fra hotellets private strand.

Læs mere på deres hjemmeside.

Stella Maris

På Stella Maris i Svendborg kan man komme til nytårsaften både med og uden overnatning. Uanset om man er til et ophold eller bare en nytårsmiddag, så kan man se frem til en lækker 7-retters menu, der blandt andet byder på østers, hummertartar og rosastegt friluftsokse. Efter middagen er der fri cocktailbar og fyrværkeri i vandkanten. Har man købt en overnatning med, er der nytårsmorgen-badning og Bloody Marys fra badebroen til de morgenfriske.

Læs mere og book på deres hjemmeside.

Hindsgavl Slot

Book et 2-dags ophold og hop ind i det nye år på Hindsgavl Slot. Her begynder festlighederne allerede 30. december, når gæsterne ankommer til eftermiddags-te og hjemmebag i stuerne på slottet. Nytårsaften starter med “champagne hour” efterfulgt af en 5-retters middag med vinmenu. Herefter er der live musik, dansegulv og fri bar, og når klokken slår tolv, skåles nytåret ind med champagne og kransekage. Hindsgavl Slot ligger i historiske og naturskønne rammer lige ned til Lillebælt omringet af slotsparken og med Hindsgavl Dyrehave som nærmeste nabo. Med i opholdet er også en guidet gåtur i Dyrehaven.

Læs mere om nytårsopholdet på slottets hjemmeside.

Jylland

© Comwell

Comwell Kellers Park

Kombiner nytårsfejringen med et spaophold på Comwell Kellers Park tæt ved Vejle Fjord. Her kan gæsterne allerede checke ind kl. 11, så der er tid til både at nyde en frokost og have god tid til at udnytte stedets spafaciliteter. Om aftenen bliver der serveret østers og bobler, 4-retters middag med tilpasset vinmenu og kaffe/te bagefter. Efter middagen er der fri bar og DJ, og ved midnat bliver der serveret champagne og kransekage til fyrværkeriet.

Læs mere på Comwells hjemmeside.

Hotel Fjordgaarden

Midt i naturen ved Ringkjøbing Fjord og tæt på Vesterhavet giver Hotel Fjordgaarden sine gæster de bedste rammer for total afslapning. Et nytårsophold giver også adgang til kurbadet, der er et helt velvære-univers med flere bassiner, dampbad og hele fire forskellige saunaer. Nytåret bliver fejret med en middag med lokale og økologiske råvarer og de bedste økologiske vine og bobler. Efter den 5-retters middag er der fri bar og DJ.

Læs mere om nytårsopholdet her.

Fanø Krogaard
© Fanø Krogaard

Fanø Krogaard

Skal nytåret fejres i rolige rammer, så er Fanø Krogaard et godt bud. Her bliver man mødt at den dejlige natur og øens ro allerede på den korte færgeoverfart fra Esbjerg. Fanø Krogaard er for nyligt blevet gennemrenoveret, og på stedet kan man trække sig tilbage i flere hyggelige kroge. Nytårsaften bliver fejret på klassisk manér med bobler og nytårstale, lækker middag og kransekage ved midnat – festlighederne slutter kl. 01.

Læs mere om nytårsopholdet her.

Sjælland

Dragsholm Slot i vinterperioden.
© cs/Dragsholm

Dragsholm Slot

Skyd nytåret ind i stemningsfulde og historiske rammer på Dragsholm Slot. Her tilbyder de et nytårsophold med to overnatninger, der også inkluderer rundvisning på slottet, vandretur i vinterlandskabet og snak i vinkælderen med slottets sommelier. Nytårsaften bliver der serveret en lækker 7-retters menu med blandt andet kammusling, jomfruhummer og lokalt råvildt på menuen. Ved midnat er der fyrværkeri, champagne og kransekage, og efterfølgende er der dans i Riddersalen.

Læs mere på deres hjemmeside.

Palmehaven
© Lars Gundersen / d’Angleterre

d'Angleterre

På d’Angleterre i centrum af København kan man komme til nytårsgalla både med og uden ophold på hotellet. Den overdådige gallamiddag bliver serveret i Palmehaven og byder på nøje udvalgte komponenter som blandt andet taskekrabbe og Marchal Kaviar, helstegt kalvemørbrad og mørk chokolademousse. Hertil udsøgte vine og champagne. Nytåret skåles ind med champagne og kransekage, mens fyrværkeriet kan opleves lige udenfor døren på Kongens Nytorv. Efterfølgende er der bar og dans frem til kl. 03, hvor underholdningen bliver leveret af d’Angleterre Orchestra, Erann DD & Dawn Josph. Vælger man at tage en overnatning med, er det muligt at tilvælge jazzbrunch på den første dag i det nye år.

Læs mere om mulighederne på deres hjemmeside.

LÆS OGSÅ