Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Global turistdestination sætter fokus på klimaforandringerne

De to kontraster is og varme møder hinanden på det populære Icehotel i Jukkasjärvi og sætter fokus på den globale opvarmning.

© Riksbyggen

Fokus på klimaforandringerne

Den verdenskendte sauna, Solar Egg, designet af Bigert & Bergström ankommer d. 2. Marts 2020 til Icehotel i Jukkasjärvi, som er en landsby 200 km. nord for polarcirklen. Frem til maj 2020 har hotellets gæster mulighed for at benytte sig af den award-vindende sauna.

Både hotellet og de to designere bag Solar Egg ønsker med samarbejdet at sætte fokus på klimaforandringerne og menneskets rolle i forhold til temperaturstigningerne på jorden.

© Icehotel

Et bæredygtigt materiale

Klimaforandringerne er et gennemgående fokuspunkt i Icehotels daglige arbejde, og det er et vigtigt grundlag for deres eksistens. Selve ishotellet er lavet af krystalklar is fra Torne floden - et bæredygtigt materiale, fordi det smelter ned i floden igen.

© Icehotel

Icehotel i Jukkasjärvi indvier Solar Egg mandag d. 2. marts.

Du kan læse mere om sauna Solar Egg her.

Håndplukket til dig