thecoolist.com

Glamping - prøv sommerens store camping-trend

Vidste du, at Glamping er blevet den hotte trend ude i det store globale ferieland? Glamping henvender sig til dem, der gerne vil sove under åben himmel i den fri natur UDEN alle campinglivets ubekvemmeligeheder.

Global Glamping

Glamping er så langt man kan komme fra traditionelle, danske overfyldte campingpladser. Det er på mange måder en rejse tilbage i tiden. Til den gang den herskende klasse rejste med bærere og æsler pakket med tesæt, divaner og velindbundne romaner.

Teltet, der rejste sig på savannaen var svalt og skyggefyldt, samtidig med at teltdugen kunne skydes til side og åbenbare de smukkeste panoramaer fra vildnisset.

Indianerglamping og safariglamping

Glamping er både stort i USA, hvor der er en stemning af indianerliv over de mange bud på genren. Det er både private, der udlejer deres smukt ekviperede telte, og ferieresorter, der har udvidet med denne type luksustilbud.

Et andet hotspot for glamping er Afrikas safariindustri, hvor man mange steder kan udleve sin indre Karen Blixen. Tag et kig i galleriet. Måske finder du stedet for din næste glampingferie.

Forsidebillede: thecoolist.com

Få det bedste ud af sensommeren og skab glamping-stilen med to smukke lanterner fra Designers Story. Som abonnent på BO BEDRE kan du købe lanternerne i MoreShop- din nye fordelsshop - til kun 149 kr. Du sparer 50 procent!