© Campaya

Fem unikke steder at holde din ferie

Vindmølle, slot eller luksus flodhus... Alle er unikke og fantastiske på én og samme tid, og din ferie vil komme i kategorien som uforglemmelig.

Unikke feriesteder

Der findes mange vidunderlige steder rundt omkring i verdenen, hvor du som familie eller par kan rejse hen for at komme væk fra hverdagens strabadser. Tankerne går på, hvor I skal rejse til, og om det skal være den sædvanlige badeferie eller storbyferie. Mulighederne er mange, men der findes dog andre alternativer, som vil give dig en anderledes og uforglemmelig ferie. Vindmølle eller slot - du får en hel unik ferie, hvis du prøver et rejsemål, der afviger fra andre.

Bo i hollandsk vindmølle

Er du til rolige omgivelser og et autentisk opholdssted, så kan denne hollandske vindmølle være det perfekte valg til dig.

Her har du mulighed for virkelig at slappe af, nyde naturen og mærke stilheden. Den hollandske vindmølle er 220 kvadratmeter, og står midt i et flot og næsten urørt landskab. Vindmøllen giver dig mulighed for at få en fantastisk udsigt, hvor du rigtig kan fordybe dig i dine egne tanker, imens solen står op eller mens tusmørket viser sig.

Det er oplagt at cykle ud i det flotte hollandske landskab og opleve kulturen. Omgivelserne er i hvert fald sat til akkurat sådan en tur.

LÆS OGSÅ 21 forslag til rejsedestinationer i Europa.

© Campaya
© Campaya
© Campaya

Luksus flodhus i Amsterdam

Må din ferie godt være præget af det luksuriøse, men samtidig have et strejf af den rolige natur? Så kan du vælge at tage på en helt speciel ferie til Amsterdam. Amsterdam har nogle fantastiske flodhuse, hvor komforten er værd at nævne.

Flodhuset her har sin helt egen charme, og med det klare vand lige ude foran døren, er det svært ikke at tage en forfriskende morgendukkert.

Med flodhuset følger en stor baghave, hvor du finder et udendørs køkken og et lounge-sted, her kan børnene ligeledes boltre sig rundt, når de ikke vil lege i vandet.

På cykel tager det blot en halv time at nå Amsterdams centrum, hvor du har rig mulighed for at opleve byens stemning og liv.

© Campaya
© Campaya
© Campaya

Fransk middelalder slot

Et slot fra det 11. Århundrede med beliggenhed i Frankrig, er det ideelle sted for livsnydere og rolige sjæle. Slottet her har en skøn udsigt over den store dal, og rummene er indrettet rustikt med en masse historie. Du vil føle dig som en adelig, da tårnet giver en helt speciel stemning, som ikke er til at finde alle steder.

Byen Bergerac ligger en halv time fra det generøse slot, hvor mulighederne er uendelige. Her kan historieentusiaster få en masse viden, og madelskere kan gå på opdagelse på de forskellige madmarkere.

Nyd aftenen med et køligt glas vin på slots-terrassen og mærk Frankrigs landskab og natur blive en del af dig.

© Campaya
© Campaya
© Campaya

Legendarisk kejserpalads

Her er endnu et slot med en historisk og adelig atmosfære. Det er stort, fabelagtigt og luksuriøst. Du kan betegne dette slot i Wien, som hvis du kunne bo på Amalienborg - Så fantastisk er det.

Du får her en fantastisk udsigt over haven og Gloriette.

© Campaya
© Campaya
© Campaya

Bo på sejlbåd

Har du en sømand eller søkvinde gemt i dig, så kan det være at din næste ferie skal være på sejlbåden Oban, som ligger til i Holland. Oban blev bygget i 1905, og har derfor en lang historie bag sig, hvilket gør turen til en historisk oplevelse.

Indretningen er rolig og afslappet, hvilket giver dig mulighed for at nyde nuet og den afslappende atmosfære. Oplevelsen af at bo på en gammel sejlbåd er helt unik, og du vil få mange minder med dig, hvis din ferie afholdes på sådan et unikt sted.

Hvis du vil have en autentisk ferie, så er Oban det oplagte valg.

Find flere unikke feriesteder på campaya.dk.

© Campaya
© Campaya
© Campaya