Få adgang til at bytte bolig gratis over hele verden

Der er andre muligheder for billig bytte af ferieboliger end Airbnb. Hos bytbolig.com kan du nu holde ferie på Hawaii, selvom du låner din bolig ud til en familie fra Harzen.

Nye muligheder for boligbytte
© bytbolig.com

Bytteboliger boomer i hele verden. Byttetjenesten bytbolig.com er en del af denne trend. Det er hos os som i resten af verden Airbnb, der har været lokomotivet i at åbne folks øjne op for muligheden for nem og billig bytte af boliger. Men pioneren på dette felt er Byt Bolig.

Modersitet til bytbolig.com er homeexchange.com. Home Exchange har i den ene eller den anden form tilbudt boligbytte til et globalt publikum siden 1950'erne.

I 1990'erne blev Home Exchange digititaliseret. I dag er der 65.000 boliger registreret. Hovedparten ligger i USA og Europa, men der er attraktive boliger i kataloget i det meste af verden. I 2015 blev der ifølge Byt Bolig foretaget 130.000 udveksling af hjem via tjenesten.

Fripas til hele verdenen
© bytbolig.com

Fra 2016 udvider Byt Bolig nu med en ny og smidig byttemulighed. Nu behøver man nemlig ikke længere nødvendigvis at bytte lige over med en boligejer et andet sted i verden.

Fra i år kan man også optjene point (eller såkaldte "balloner") ved at låne sin bolig ud til interesserede fra hele verden, uden at du behøver at bruge din optjene goodwill til at besøge din gæsters hjem. Det kan være en stor fordel, hvis de kommer fra Harzen, og du hellere vil til Miami.

Opsamler du tilstrækkeligt mange point, kan du låne ferieboliger gratis hos boligejere, der er tilknyttet den nye ordning (som går under betegnelsen Passport™) - og det kunne for eksempel være én fra Miami.

Så hvis du har en bolig, der giver dig mulighed for at opsamle point, står verdenen åben for dig: New York, New Zealand. Nairobi - det er dit valg.

Bolig midt i Toscanske vinmarker, som du kan bytte dig til via bytbolig.com
© bytbolig.com

Byt Bolig adskiller sig grundlæggende fra Airbnb gennem sin betalingsmodel. På Airbnb lejer man sig ind i boliger ved at booke dem pr. nat. Det er et koncept, man kender fra hotelverdenen. Her er der bare ingen hotelportier og ingen stuepiger, der klarer sengredningen.

Hos Byt Bolig (eller Home Exchange) betaler man 950 kroner om året. For det beløb kan man i princippet bytte sig til lige så mange ferieboliger, man orker.

Det forudsætter naturligvis, at man har noget, man selv kan leje ud. Er man selv meget på valsen, eller har man et attraktivt sommerhus, så kan det alene være en god motor i en fremtidig karriere som globetrotter.

  • Besøg bytbolig.com her.
  • Vil du selv oprette en profil på bytbolig.com? Se her, hvordan du gør.
  • Se priserne for at tilmelde dig Byt Bolig (Home Exchange) her.