De 8 mest fantastiske skihoteller i verden

Sneen har endnu ikke lagt sig herhjemme, men vi er for længst begyndt at drømme om skiferier og dalende hvid sne. Derfor har vi samlet et galleri med de otte smukkeste og mest betagende ski-hoteller.

The four seasons resort

Dette canadiske ski-hotel indeholder de mest fantasiske spa-bade både indendørs og udendørs. Det udendørs spa-område er indrettet med store træer og kringlede kroge som emmer af romantik.

L'Apogée Courchevel

L'Apogée Courchevel ligger i Frankrig og egner sig fantasisk til både familier og par, som ønsker gode madoplevelser på skiferien. Hotellet indeholder en traditionel restaurant samt en nyåbnet japansk restaurant ved navn Koori.

 Cheval Blanc Courchevel

Cheval Blanc Courchevel ligger i Le Jardin Alpin i Frankrig og er designet af Sybille de Margerie. Hotellet indeholder både fantasisk spa og restaurant.

The park Hyatt

Dette ski-hotel ligger i Colorado i USA og er det perfekte sted for den kræsne begynder. Hotellet og resortet er indrettet specifikt til begyndere og instruktørene er altid klar til at afhjælpe de værste skimæssige katastrofer.

Tschuggen Grand

I Schweiz ligger hotellet Tschuggen Grand. Hotellet er designet af stjerne-arkitekten Mario Botta og det fantastiske hotel byder på oplevelser for øjnene og sjælen. I starten af sæsonen er der desuden eksklusiv adgang til et bjerg ved siden af hotellet.

Cristallo Hotel & Spa

I Cortina d'Ampezzo i Italien ligger dette vilde ski-hotel, som mest af alt minder om noget fra snedronningen. Hotellet er fra 1901 og ligger smukt indhyllet er snedækkede bjerge og tætte skove.

The InterContinental Davos

The The InterContinental Davos er også kendt som "Det gyldne æg". Hotellet ligger begravet mellem højre grantræer på en bjergskråning i Schweiz. Det er placeret intet mindre end 1600 meter over vandoverfladen og har blandt andet en bar på tiende etage, hvorfra der er smuk udsigt over hele bjergområdet.

The Woodstock Inn

Dette hotel, som ligger i amerikanske Vermont, er et golf-resort om sommeren og et ski-hotel om vinteren. Stilen summer af ægte ski-stemning med tunge træmøbler og sten-pejse.