De 11 vildeste hoteller i verden

Vi har fundet de mest spektakulære hoteller fra hele verden. Er rejsen endnu ikke booket? Så se med her eller drøm dig væk.

Skylodge Adventure Suites, Peru

Sov på ydersiden af en klippevæg i denne fantastiske suite "Skylodge Adventure Suites". Lad det suse i maven og nyd den smukke udsigt ud over klippelandskabet i Peru gennem den åbne glas-suite. Så kan det godt blive svært at komme ud af sengen. For at komme op til suiten må man enten gå eller klatre op ad bjergvæggen.

Keemala Resort, Thailand

Bo på bjergsiden i dette lækre resort i Thailand med privat pool. I det runde rum med den åbne facade får du fornemmelsen af at være midt i den Thailandske jungle, hvor dyrelivet kommer helt tæt på. Nyd tilværelsen på terrassen eller gå direkte ud i den fantastiske pool og tag en dukkert mellem de mange trætoppe.

SAS Attrap'Rêves, Frankrig

Sov i en bobbel og vær i ét med naturen. Sov under den åbne himmel eller oppe i de smukke bjerge i Frankrig – uanset hvor er du garanteret en helt unik oplevelse for livet. Du vælger selv mellem de flotte lokationer, og vælger en pakke oveni, så turen bliver designet lige efter dine behov – om du er til massage, jacuzzi eller et teleskop en stjerneklar nat.

Rabeang Pasak Treehouse Resort, Thailand

Nyd ferien i trætoppene på ægte Tarzan-manér. Dette smukke hotel tager tankerne tilbage på den søde Disney-klassiker. Udforsk det primitive liv i dette spektakulære hotel hvor grene snor sig ind og ud af soveværelset. Oplev naturen på en hel ny måde og vær en del af det smukke naturliv ude i den uspolerede skov i Thailand hvor der vil være plads til fuldstændig ro og fordybelse.

Jukkasjärvi Ice Hotel, Sverige

Sov på en isblok og nyd de smukke isskulpturer på et is-hotel i Sverige. Du befinder dig omgivet af is i den smukkeste natur. Gå nogle lange ture i det omkringliggende snelandskab eller nyd en drink i hotellets is-bar. Har du fået nok af kulden, kan du få varmen igen i hotellets lækre sauna.

Montaña Mágica Lodge, Chile

Dette smukke hotel emmer af stemning. Hotellet skaber rammerne for hygge og ro, og er som taget ud af en scene fra “Hobitten“. Springvandet øverst på hotellet skaber et helt speciel elegance, og er så smukt, når det løber ned langs siderne. Væggene er træ-beklædte, og man får virkelig følelsen af at være midt i et eventyr.

Panchoran Retreat, Indonesien

Nyd tilværelsen i dette smukke hotel i Indonesiens jungle. Hæng ud på terrassen i bogstaveligste forstand og svæv hen over naturen under dig. Vær omgivet af den smukkeste natur og oplev alle de fantastiske ting hotellet har at byde på af lækker wellness og forkælelse.

Soneva Fushi, Maldiverne

Vær isoleret på en øde ø på Maldiverne. Gå en tur langs stranden eller tag en dukkert i det krystalklare vand. Smukt bambus går igen i de forskellige rum, og der er lagt op til velvære og eksklusivitet med den vilde pool midt i vandet eller de lækre liggestole der svæver henover poolen.

Poseidon Undersea Resorts, Fiji

Oplev verden under havet helt tæt på på Fiji. Her befinder du dig under vandet, og kan lægge dig til at sove til fisk, der svømmer henover hovedet på dig. Nyd de mange smukke, farverige fisk og den flotte havbund. For at komme ned til hotellet skal man med elevator ned under vandet, og en helt ny verden under havets overflade åbner sig op.

Jade Mountain Resort, Saint Lucia

Nyd den lækre infiniti-pool der giver illusionen af at strække sig ud over kanten og ud i havet på Saint Lucia. Lig i din seng og nyd udsigten af de smukke klipper der troner sig frem ude i horisonten eller nyd solnedgangen over havet fra første parket. Der er lagt op til afslapning og velvære på højeste plan i dette fine resort med forbløffende havudsigt.

Kakslauttanen Arctic Resort, Finland

I dette smukke resort i Finland bor du i en glas-iglo omgivet af det smukkeste vinter-landskab. Hold varmen inde i igloen med opvarmede gulve og se ud på kulden og den barske natur lige udenfor vinduet. Hotellet tilbyder også sauna, hvis du trænger til at få varmen. Drøm dig væk under den åbne stjernehimmel i denne smukke iglo.