6 paradis-øer, du kan leje til din næste ferie

Drømmer du om at holde ferie på din egen ø? Vi har samlet 6 betagende paradis-øer, du kan leje til din næste ferie.

Laucala Island, Fiji
© architecturendesign.net

Øen Laucala er et eksklusivt ferieparadis i Fijis øhav. Det tropiske tilflugtssted tilbyder et smukt og varieret landskab med hvide sandstrande, laguner med turkisfarvet vand, endeløs regnskov og vulkanske bjerge. Øen kan rumme 72 personer og koster ca. 7.000.000 kroner for en uge.

Musha Cay, Bahamas
© architecturendesign.net

Den eksklusive Musha Cay Bahamas-ø på 150 hektarer koster over 370.000 kr. at leje per nat. Øen er en ægte paradisø, hvor du kan nyde de kridhvide sandstrande og turkisblå vand. Musha Cay ejes af den verdensberømte illusionist David Copperfield, der efter sigende købte den for over 300 millioner kr. i 2006.

Melody Key, Florida
© architecturendesign.net

Miljøvenlige rejsende vil værdsætte øen Melody Key i Florida, som for nylig installerede et solenergisystem. Den tropiske ø koster omkring 8.000 kr. at leje per nat og har en villa med tre soveværelser.

Calivigny Island, Grenada
© architecturendesign.net

Calivigny Island i det caribiske land Grenada består af 80 frodige hektarer, seks sandstrande og har en fantastisk udsigt over Atlanterhavet. På øen kan du leje en hytte eller suite fra omkring 800.000 kr. per nat, hvor du vil blive forkælet med uovertruffen service og afslapning i solen.

Little Thatch Island, Caribien
© architecturendesign.net

Tag på en romantisk ferie på den idylliske ø Little Thatch Island i det caribiske øhav. Lej en villa på øen til omkring 6.000 kr. per nat, og nyd de hvide sandstrande eller oplev de mange topiske fisk ved snorkling.

East Sister Rock Island, Florida
© architecturendesign.net

East Sister Rock Island er en lille perle i ørækken Florida Keys. For omkring 43.000 kr. per nat får du øen og det lille hus, som er bygget der, helt for dig selv.

Kilde: Architecturendesign.net