Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Nyt Instagram-værdigt koncept i Tivoli

Gør dig klar til en sukkersød og lyserød Halloween.

© Christoffer Sandager

Kan Halloween være lyserød?

Ja, mener Charlotte Orland, der står bag den nye bod i Tivoli: Unicorns & Rainbows.

Siden sommeren 2019 har Unicorns & Rainbows fristet med både is og marengs, og nu har det nystartede koncept vundet Tivolis iværksætterkonkurrence om en gratis bod til Halloween i Tivoli:

– Jeg knuselsker Tivoli og Halloween. Jeg elsker dobbelthed ved Halloween, hvor det både er spooky, magisk og underfundigt. Det er en helt fantastisk mulighed at få tildelt en Halloween-bod. Det bedste ved Tivoli er at gå rundt og kigge på de glade gæster. Deres smil smitter!, fortæller Charlotte Orland.

© Christoffer Sandager

© Christoffer Sandager

“Poisonous Pink Kisses”

… hedder Unicorns & Rainbows’ bod. Det sukkersøde univers byder på en anderledes Halloween, end den vi normalt oplever i Tivoli. Boden prydes af enhjørninger og pastelfarvede græskar, og indenfor mødes du af en sød duft og marengskys med guldstøv.

De Instagram-værdige, økologiske marengskys laves med forskellige, lækre smage som lakrids, saltkaramel, kirsebær og passionsfrugt.

Du kan finde Poisonous Pink Kisses-boden i Tivoli fra d. 11. oktober til 3. november