Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Nyt eksklusivt mini-hotel i hjertet af København

"Når man træder ind her, skal det gerne være som et varmt knus."

© The Darling

Københavns nye designdestination

Nu slår The Darling dørene op: Et helt nyt koncept, der kalder sig et guest house, og som vil være den nye designdestination i København, både for lokale og internationale gæster.

Hotellet er med sit ene soveværelse ét af verdens mindste, men med suitens i alt 100 kvm. er der nok plads at boltre sig på. Ud over overnatning kan suiten også bookes til møder eller private middage. Spisestuen kan rumme op til 8 personer.

Den sofistikerede suite er nøje kurateret med et udvalg af dansk design og dansk samtidskunst, sammensat og stylet som et privat hjem. Flere dele af indretningen er særligt udviklet til The Darling, som vægfarver, tapeter, håndklæder, sæber og sovemasker.

The Darling har hjemme i ét af byens historiske huse på Amagertorv, hvor stuerne har kig til Strøget, mens soveværelset er vendt ud mod Helligåndskirken, hvor der ånder sådan en fred og ro, at man helt glemmer, at man er midt i den pulserende storby.

© The Darling

Håndplukkede favoritter

The Darlings kunstsamling er bestående af dansk progressiv kunst: Håndplukkede favoritværker af blandt andre Peter Bonde, Jørgen Haugen Sørensen, Line Hindsgavl og Erik A. Frandsen fra en række prominente gallerier, pryder lige nu rummene, men samlingen er evigt skiftende.

Hvis du som gæst falder for ét af de mange værker, er det nemlig muligt at købe det med med hjem.

© The Darling

Coronas indtog har nok skubbet lidt til den måde, vi har valgt at indrette på, vi har sat mere fokus på det nære, det varme og det hyggelige. Når man træder ind her, skal det gerne være som et varmt knus.

Uffe Buchard, Darling Creative Studio

© The Darling

© The Darling

Dansk design i højsæde

The Darling er indrettet med nøje kuraterede danske heritage brands, som Bang & Olufsen, Børge Mogensen, Louis Poulsen med flere.

En overnatning koster 7.000 kr. og kan bookes via thedarling.dk - hvor også kunsten, en særlig The Darling the, en speciallavet sovemaske og udvalgte Rudolph Care produkter kan købes.

© The Darling

© The Darling

The Darlings state-of-the-art køkken er designet og håndlavet af de dygtige håndværkere hos Københavns Møbelsnedkeri.

Håndplukket til dig