Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Kom til eksklusivt læserarrangement med Louis Poulsen

Helt ekstraordinært har vi fået 10 billetter mere til vores læserarrangement med Louis Poulsen i morgen. Skal du med?

Hvordan bliver et designikon til? I vores fantastiske event hos Louis Poulsen i morgen d. 12. november vil designer Øivind Slaatto fortælle om sin nye lampe Patera. I Louis Poulsens smukke nyindrettede showroom i København inviterer vi til en helt særlig aften med to spændende foredrag – både om en af firmaets allernyeste lamper, Patera, og om klassikeren over dem alle: Koglen.

Alle deltagere får en helt særlig indsigt i historien bag lamperne, og designer Øivind Slaatto, som netop har designet Patera, fortæller om sine processer og sine visioner. Han er et mangefacetteret menneske, der bevæger sig i krydsfeltet mellem design, kunst og musik. Glæd dig til at se ham – men glæd dig også til at se en Kogle blive samlet – i løbet af aftenen vil en af de ansatte fra Louis Poulsens fabrik i Vejen nemlig producere et af de allerstørste ikoner, mens du kan stille spørgsmål og se showroomet.

Billetten koster 100 kr., og du tilmelder dig ved at skrive til louispoulsen@bobedre.dk. Billetterne ryger efter først-til-mølle-princippet, så skriv allerede nu, hvis du gerne vil opleve det. Vi serverer sandwich og vin/vand. Og samtidig trækker vi lod om en lampe i løbet af aftenen.

STED: Louis Poulsen, Gammel Strand 28, 1202 København K

HVORNÅR: Torsdag d. 12. november kl. 17.30-19.30

Program:

Kl. 17.30: Gæsterne ankommer

Kl. 17.45: Velkomst ved Louis Poulsen og BO BEDRE

Kl. 17.50: Foredrag af Lisbeth Mansfeldt

Kl. 18:20: Mad og drikke

Kl. 18.40: Foredrag af Øivind Slaatto

Kl. 19.00: Spørgsmål og rundvisning

Kl. 19.30: Tak for i aften

Håndplukket til dig