Kadeau er genåbnet efter omfattende renovering

Oplev nye gastronomiske vidundere hos Kadeau, der går all in på autencitet, forkælelse og nærvær.

Alt det vi elsker ved Kadeau... bare bedre

Kadeau er kendt for deres gennemgribende kærlighed til danske råvarer, som fortolkes i deres gastronomiske, nordiske køkken.

Menuen er rodfæstet på Bornholm, hvor Kadeau udsprang i tidernes morgen.

I oktober genåbnede Kadeau i København efter en omfattende renovering og restauranten har nu valgt at tænke i nye baner.

© Kadeau
© Kadeau

Færre gæster, højere niveau og flere muligheder

– Vi kommer til at kræse endnu mere for detaljen, det bliver mere omfavnende, og en mere personlig oplevelse. For alle involverede faktisk, fortæller køkkenchef Nicolai Nørregaard.

Når en dør lukkes, åbnes der en ny. I takt med at antallet af gæster mindskes, er der blevet tid til at fordybe sig i arbejdet med råvarer på en nytænkende og innovativ måde.

Samtidig bliver der kræset endnu mere om hver enkelt gæst, og du kan derfor få en hel unik spise oplevelse, som minder mere om en intim, privatmiddag end et restaurantbesøg.

Læs endnu mere om Kadeau her.