Hugo Boss & BO BEDRE inviterer dig til en spændende aften

Få en uforglemmelig aften, hvor vi fejrer Bauhaus-skolens 100 års fødselsdag med champagne, designtalk og goodiebags.

© Designmuseum Danmark

Vær med til at fejre Bauhaus' 100 år

Bauhaus-skolen har haft enorm indvirkning på design gennem 100 år. Oplev en af verdens førende eksperter.

Overalt i verden fejres den tyske Bauhaus-skoles 100-års jubilæum – det vil vi gerne markere med denne særlige læserevent, som HUGO BOSS lægger lokaler til.

Firmaet er hovedsponsor på den store Bauhaus-udstilling, der indtil 1. december kan opleves på Designmuseum Danmark. Udstillingen er udviklet af Vitra Design Museum og The Art and Exhibition Hall of the Federal Republic of Germany (Bundeskunsthalle) og behandler alle aspekter af skolens aktiviteter, dens indflydelse og relevans. Den viser, hvordan nutidens design og designere har videreført arven fra Bauhaus.

Kurator Jolanthe Kugler fra Vitra Design Museum i Tyskland har stået for udstillingen og flyver ind til denne aften. Hun er en af verdens førende eksperter og vil i en designtalk med BO BEDREs chefredaktør Erik Rimmer komme ind på Bauhaus-skolens enorme indvirkning på dagens design.

Deltagerne kan selv senere besøge udstillingen – helt gratis.

Praktisk

Hvor: Boss Flagship Store, Østergade 15, 1100 København K
Hvornår: 1. maj 2019 kl. 18.00

Program:

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en aften med en designtalk om Bauhaus' store indflydelse på design gennem 100 år.

Kl. 18.00 Gæsterne ankommer.

Kl. 18.15 – 19.00 Velkomst af BO BEDREs chefredaktør, Erik Rimmer, PR & Communications Manager Louise Normann, HUGO BOSS, og derefter designtalk med Jolanthe Kugler fra Vitra Design Museum.

Det koster 50 kr. pr. person at deltage.

Alle deltagere får et HUGO BOSS Art Card, som giver gratis adgang til Bauhaus – #It's all design-udstillingen på Designmuseum Danmark. Der vil være goodiebags samt champagne og snacks.

TILMELDING SKER PÅ:

hugoboss@bobedre.dk. Udvælgelse sker ved lodtrækning – der trækkes lod om 75 pladser. Deltagerne får direkte besked.