Kellers Badehotel & Spisehus, Badehotel Fanø
© Kellers Badehotel & Spisehus

Guide: Her kan du spise og overnatte på Fanø

Nyd sommeren med god mad og skønne overnatningssteder – alt sammen omringet af Fanøs imponerende natur.

Sommer i Danmark

Efter blot ti minutter med færgen fra Esbjerg står du på den idylliske vadehavsø Fanø omringet af natur og med masser af oplevelser i vente. Vi guider dig her til nogle af Fanøs bedste spise- og overnatningssteder.

Her kan du smage på både Italien og Frankrig eller kaste dig over godt, dansk smørrebrød, som vi alle kender det. Skal du overnatte på øen, finder du alt fra hyggelige kroer til idylliske badehoteller, hvor du er garanteret at komme ned i gear.

God fornøjelse!

Sønderho Kro, Kro på Fanø
© Sønderho Kro
Sønderho Kro, Kro på Fanø, Stråtægtshus
© Sønderho Kro

Sønderho Kro

På Sønderho Kro kan du både spise og overnatte. Kroen befinder sig i byens ældste bygning, som i foråret 2022 rundede 300 år. Den charmerende kro emmer af kultur og historie og er bestemt et besøg værd.

Læs mere her.

Kellers Badehotel & Spisehus, Badehotel Fanø
© Kellers Badehotel & Spisehus
Kellers Badehotel & Spisehus, Badehotel Fanø
© Kellers Badehotel & Spisehus

Kellers Badehotel & Spisehus

Der venter dig en ægte badehotelsstemning på Kellers Badehotel og Spisehus, hvor du både kan kigge forbi til et lækkert måltid eller blive hængende til en eller flere overnatninger.

Slå dig ned i det fine spiseområde og nyd et lækkert måltid, hvor kvalitet, gode råvarer og solidt håndværk er i centrum. På badehotellets værelser er der kræset for detaljerne. Her skaber sarte pastelfarver og blomstrede tekstiler den helt rigtige sommerstemning og lader dig for alvor komme ned i gear.

Læs mere her.

Restaurant Aroma, Tapasfad
© Restaurant Aroma
Restaurant Aroma
© Restaurant Aroma

Restaurant Aroma

Få en lille bid af Italien på Fanøs Restaurant Aroma, hvor du med deres åbne køkken kan følge med i tilblivelsen af de lækreste, italienske retter.

Restauranten er centralt placeret i Nordby og har med deres to terrasser god plads til, at du kan nyde det danske sommervejr udendørs. Til restauranten hører tilmed en vinbutik, Aroma Vinlager, som altid har spændende vine på lager.

Læs mere her.

Restaurant Fajancen
© Restaurant Fajancen

Restaurant Fajancen

Tæt på vadehavet og dermed det af UNESCO udpegede verdensnaturarv ligger Restaurant Fajancen i den meget charmerende landsby Sønderho.

Her venter dig en hyggelig restaurant med lækker, dansk/fransk bistromad lavet på gode råvarer – hovedsageligt fra Danmark.

Læs mere her.

Fanø Krogaard
© Fanø Krogaard
Fanø Krogaard
© Fanø Krogaard

Fanø Krogaard

Med smuk udsigt over vadehavet ligger det nyfortolkede krokoncept Fanø Krogaard, som byder dig indenfor i hyggelige og hjemlige omgivelser. Du kan både spise og overnatte i de smukke omgivelser, som er indrettet med respekt for både Fanøs historie og Krogaardens oprindelse.

Krogaardens spisested byder på velsmagende og velkendte retter med friske, lokale råvarer, økologi og dyrevelfærd i fokus. Derudover gemmer stedet på adskillige hyggelige kroge såsom et hyggeligt bibliotek og terrassens fine orangeri. Her er du garanteret ægte feriestemning og masser af ro.

Læs mere her.

Rudbecks, Restaurant
© Rudbecks

Rudbecks

Gør et stop på Rudbecks, som ligger i hjertet af Nordby på Fanø og nyd en dejlig frokost eller måske en kold is?

Blandt caféens klassiske, danske retter finder du deres populære landgangsbrød på hjemmebagt rugbrød med Fanø Laks og Fanø Skinke.

Du kan også kaste dig over caféens lækre udvalg af økologisk flødeis fra Hansens is eller lade dig friste af deres mange lokale, danske kvalitetsdelikatesser i deres delikatesseforretning.

Læs mere her.

Pandekagehuset på Fanø
© Pandekagehuset

Pandekagehuset

Det perfekte pit stop for børnefamilien! Her finder du pandekager i alle afskygninger. Både madpandekager med spændende toppings og dessertpandekager med alt, hvad der hører til af søde sager. Alt sammen i hyggelige omgivelser.

Absolut et besøg værd!

Læs mere her.

Nanas Stue på Fanø
© Nanas Stue
Nanas Stue på Fanø
© Nanas Stue

Nanas Stue

Et lokalt spisested, som har eksisteret siden 80'erne, og hvor lokale såvel som besøgende nyder sommeren og hinandens selskab.

Udover lækker mad kan du også fra tid til anden opleve spændende arrangementer og live musik på Nanas Stue.

Læs mere her.

Nørbygaard Fanø
© Nørbygaard Fanø

Nørbygaard Fanø

Nyd en overnatning i de historiske omgivelser på Nørbygaard, der kan føres cirka 300 år tilbage i Fanøs historie.

Fra midten af august 2022 åbner gården en ny frokostcafé med godt, dansk smørrebrød med fokus på lokale råvarer og hjemmelavede kager, lagkager, boller og meget andet.

Læs mere her.

Badehotellet Fanø
© Badehotellet Fanø
Badehotellet Fanø
© Badehotellet Fanø

Badehotellet Fanø

Omringet af natur og ikke mindst tæt på vandet ligger Badehotellet Fanø, hvor den klassiske badehotelsstemning ikke er til at tage fejl af. Blomstrede tapeter, smukke træmøbler og sågar sildebensparket i nogle rum pryder det idylliske badehotel og lader dig sænke skuldrene, så snart du træder ind ad døren.

Den særlige, hyggelige og hjemlige stemning skal næsten opleves!

Læs mere her.