Guide: Glamping på de danske øer

Få ro i sjælen med skønne naturomgivelser, sov under åben himmel og mærk sandet mellem tæerne. Vi guider dig til, hvilke steder du skal besøge til sommer.

© GoGlamping
© GoGlamping

Glamping på Ærø

På Ærø kan du overnatte i et af de tre luksuriøse glampingtelte, hvor beliggenheden af teltene er lige i øjet. De ligger placeret med en smuk udsigt ud over Østersøen og med en lille idyllisk sø i baghaven.

Stedet giver dig plads til at slappe helt af og nyde stedets fine faciliteter. Man kan tage et dyb i deres vildmarksbad, få friske æg fra hønsegården og så er der adgang til et udekøkken, hvor man kan lave pizza i deres pizzaovn. Hvis man har taget børn med, er der fri adgang til at klappe gederne, der går rundt på pladsen.

Du kan læse mere om stedet her.

© Eco Beach Camp
© Eco Beach Camp

I harmoni med naturen

På solskinsøen i Nexø finder du Danmarks mindste campingplads. Men det er dog ikke en almindelig campingplads. Det er luksus i naturen og glamping, når det er bedst.

Her overnatter man på Balka Strand i et af de 12 hyggelige og rummelige telte. Her er der mulighed for at se en smuk sol op-og nedgang ud over vandet og høre på svalerne der kvidrer.

Glamping-området tilbyder også en masse aktiviteter, som for eksempel yoga, strandtræning eller massage. Derudover er der Eco Beach Café der serverer økologiske lækkerier og kaffe. En unik ferieoplevelse, hvor man er i harmoni med naturen.

Du kan læse mere om stedet her.

© GoGlamping
© GoGlamping
© GoGlamping

Den charmende træhytte på Fyn

På Fyn ligger denne lille grønne træhytte, som er gemt oppe i et 200 år gammelt bøgetræ. Det er det perfekt sted at få slappet af og komme helt ned i gear.

Fra den charmerende lille træhytte er der en skøn udsigt ud over det nærliggende landskab, som man kan sidde og betragte i mange timer. Stedet indbyder også til at nyde hinandens selskab eller fordybe sig i en god bog.

Om aftenen kan man drikke et glas vin på den hyggelige terrasse, der bliver oplyst af de små lanterner, der hænger rundt i det gamle bøgetræs trækrone. Den lille grønne hytte kan rumme to voksne og to børn, og prisen er inklusivt alle tre måltider.

Du kan læse mere om stedet her.

LÆS OGSÅ

© Den Grønne Rejse
© Den Grønne Rejse

Ro i krop og sjæl

Glamping på den fynske ø Tåsinge indbyder til ren afslapning. Deres smukke og rummelige telte finder du enten på engen eller i skoven. Stedet har luksuriøse faciliteter som sauna og dampbad, der kan få dig til at slappe helt af og glemme tid og sted.

I cafeen serveres der tre daglige måltider, som er inkluderet i prisen. Her stræber man efter at bruge gode lokale råvarer, som er økologiske. Som prikken over i’et er der tilknyttet en Michelin-kok, som sørger for en mindeværdig madoplevelse.

Du kan læse mere om stedet her.

© Tiki Camp
© Tiki Camp

Dansk hygge i naturen

På Langeland finder du Tiki Camp, som er for dig, der elsker naturen og camping – men med lidt mere luksuriøse forhold. På glamping-stedet kan du her nyde de helt små ting i livet: Læse en god bog, bruge en masse tid sammen, sidde ved bålet og lave mad eller bare lytte til naturens små lyde. Det vidunderlige natursted byder på ren hygge.

Du kan læse mere om stedet her