Festivalen for kaffe-elskere

Kender du en kaffeentusiast, der vil synes det her er årets festival?

© Getty Images

Du får med garanti stillet tørsten

På Danish Coffee festival træffer du udstillere fra nogle af Danmarks aller bedste cafeer og detailhandlere, der vil byde dig på alt den kaffe du kan drikke.

Kaffen vil blive serveret af nogle af de mest kompetente danske baristaer. Det hele skydes i gang fredag d. 28. februar og slutter om aftenen d. 1. marts, og finder sted i København.

En fuldent oplevelse

Danish Coffee festival har i år indgået et velsmagende samarbejde med restauranten Kadeau at Home, her kan du tilkøbe mad i topklasse fra det bornholmske køkken, som matcher den luksuriøse kaffeoplevelse.

© Foto: SCA Denmark - Dorine van den Eynde

Kendt lineup af udstillere

Du kan godt sætte næsen op efter at møde toppen af de danske kaffespecialister, samt en masse af Danmarks mest populære risterier. I udstillerrækken kan du blandt andet opleve La Cabra Coffee, Peter Larsen Kaffe, Apelgren Jordt Coffee, Da Vinci og Roast.

Bliv inspireret og sug viden til dig

Under festivalen vil du have mulighed for at møde andre kaffeentusiaster, hvis hjerter banker ligeså meget for kaffe som dit eget. Du har også mulighed for at høre foredrag med blandt andet Morten Munchow, som ejer Coffee Mind.

Ligeså kan du møde baristarer i øjenhøjde hos de forskellige udstillere, og måske tilegne dig et fif eller to.

© Foto: SCA Denmark - Foto4U

Vis dine egne latte Art-skills

Der er rig mulig for at lære en masse, da der vil være spændende events og små talks. I løbet af festivalen kan alle deltage i konkurrencer heriblandt i en Latte Art-konkurrence, hvor du gør kan udfolde dine kreative evner.

Du kan læse mere om programmet her.

Kaffegrums er det nye grønne guld

Værten for festivalen er SCA Denmark, som er del af en organisation, der arbejder for at hæve niveauet for kvalitet og viden i kaffebranchen. De har sat fokus på bæredygtighed, og alle festivalens udstillere bruger derfor keramiske kopper, for at mindske brugen af engangskopper.

Derudover bliver alt den overskydende kaffegrums fra festivalen samlet op og genanvendt til blandt andet kaffemel og kaffeolie.