Cph Garden
© istockphoto

Ekstravagant haveshow og udstilling kommer til København

Besøg Danmarks hidtil mest omfattende haveudstilling med intet mindre end otte showhaver, 12 udstillingshaver, 200 udstillere og et omfattende show- og eventprogram, der løber af stablen i Valbyparken til juni.

Haveselskabet inviterer til 5 dage, fyldt med spændende udstillinger, shows og haveglæde under emnet: “Livet i og omkring haven”. Fra den 21. til den 25. juni 2017 vil Valbyparken i København være omdannet til Danmarks første og største have udstilling nogensinde, kaldet Cph Garden.

Udstillingen kommer til at omfatte et haveshow med otte showhaver, 12 udstillingshaver, et omfattende show- og eventprogram og 200 udstillere. Showhaverne viser de nyeste tendenser og skal inspirere gæsterne til at tænke i nye baner i forhold til design, plantevalg og brug af haven generelt.

© Cph Garden

Inspirerende foredragsholdere

Udover de mange smukke udstillinger og showhaver, vil der være inspirerende foredrag med foredragsholdere som Hella Joof, der er vært på programmet “Hellas have”. Dorthe Kvist, der er vært på programmet “En have i gave” og som også har medvirket i en artikelserie her på BOBEDRE.dk: Havetrends – Sådan skal du style din have i 2017

Den kendte have- og blomstermand Claus Dalby, vil også være at finde til Cph Garden ligesom haveentusiast Annette Heick, der alle 5 dage, vil guide gæsterne igennem de mange og kreative haveoplevelser.

© Cph Garden

Det rene “ta’ selv slik” for havenørder

Under hele Cph Garden vil der, på pladsen i Valbyparken, være 12 forskellige områder med hvert deres tema, der skal fungere som et arbejdende værksted. I hvert værksted vil der være aktiviteter relateret til temaet.

Temaerne vil bl.a. være "drik haven", "spis haven", "prydhaven", "kreahaven", "minihaven", "blomsterhaven", "dyrk haven", "anlæg haven", "jord i haven", "dyr i haven", "nørd i haven" samt "passion i haven".

Læs mere og bestil billetter her.