Tivoli Friheden åbner dørene for en magisk jul med sjove aktiviteter

Tivoli Friheden i Aarhus har lagt et storslået juleprogram for døren, hvor du blandt andet kan opleve Danmarks måske største juletræ.

Jul i Tivoli Friheden
© Martin Castellano

Jul i Tivoli Friheden

Der er ikke sparet på detaljerne ved dette års julesæson i Tivoli Friheden. Med 50.000 blændende julelys og et kæmpe juletræ med hele 2,1 kilometer lyskæder viklet omkring, forvandles Tivoli Friheden til en sand lysfest. Efter sidste års nedlukning er haven klar til at fejre julen i stor stil.

Fra den 13. november åbnes dørene for gæster som, udover at se den smukke julepynt, blandt andet kan glæde sig til lækre madboder, dejlig julemusik, sjove forlystelser og en kæmpe skøjtebane.

Børnenes fest

Børnene kan besøge julemandens værksted og fortælle ham om deres største juleønske. De kan også besøge nissernes postkontor og skrive julekort til dem, de har kær - på god, gammeldags vis.

For salgs- og marketingchef i Tivoli Friheden, Morten Palm Andersen, er børnenes glæde særlig vigtig for Tivoli Friheden:

– Vi glæder os i særdeleshed til at se begejstringen danse i børnenes øjne, når de bliver mødt af tusindvis af julelys, nisser og selveste julemanden.

Læs mere om Jul i Friheden her.