Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Konfektkugler

Nemme konfektkugler lavet på en base af sandkage.

© Kira Brandt

Konfektkugler

Disse nemme konfektkugler laves på en base af sandkage. Køb den færdig, eller bag den efter klassisk opskrift.

Ca. 18 stk.

Det skal du bruge:

  • 150 g sandkage
  • 3 spsk stærk kaffe
  • 1 økologisk appelsin
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1 dl havregryn
  • 50 g blødt smør
  • 100 g mandelflager
  • Flormelis

Sådan gør du:

  1. Smuldr sandkage i en skål, og rør med kaffe.
  2. Riv skal fra halvdelen af appelsinen heri.
  3. Rør vaniljesukker, havregryn og smør heri.
  4. Rør, indtil du har en jævn, lind og formbar dej. Spæd eventuelt til med mere kage eller saft fra appelsinen.
  5. Form dejen til kugler, og vend i mandelflager. Drys med flormelis, og stil koldt indtil servering.

Relaterede Artikler