Jul i Tivoli: 25 års jubilæum

Jubilæet fejres på magisk vis med ny forlystelse og juletræ til en værdi af 1 million kroner.

Jul i Tivoli
© Tivoli

Ekstravagant jul i Tivoli

I snart et kvart årti har danskerne nydt julen i Tivoli. For mange er det ligeså vigtig en juletradition, som at danse rundt om juletræet d. 24. december.

I år bliver der skruet ekstra højt op for ekstravagancen på julebarometeret. Julen bliver hyldet med et 10 meter højt juletræ beklædt med 3.000 Swarovski krystaller fra top til tå. Læs mere om træet her.

Juletræet, der vil have en værdi af intet mindre end en million kroner, bliver placeret foran Nimb Hotel, så det er garanteret et picture perfect resultat.

Går all in på ballet

Udover spektakulære krystaller er der også premiere på Tivolis forestilling, “Snedronningen”. Snedronningen er Tivolis største balletproduktion, hvor sangerinden Oh Land har komponeret tonerne og Dronning Margrethe står bag kostumer og scenografi.

Ny rutsjebane

For at runde alle herlighederne af bliver Tivolis nye rutsjebane, Mælkevejen, indviet d. 6. december. Mælkevejen skal erstatte Odinexpressen, der efter mere end 30 mio. ture takker af og giver plads til Mælkevejen. Denne rutsjebane vil tage sine passager på opdagelse i himmelrummet.

Du kan opleve julen i Tivoli fra den 16. november 2019 til og med den 5. januar 2020.

Jul i Tivoli
© Tivoli