Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

IKEA er klar med årets julepynt

Gå en mindre stressende juletid i møde med den nye kollektion.

© IKEA - Julekugler, 20 stk., 49 kr.

© IKEA - Kageudstikker i tin, 5 stk., 29 kr.

Julen er hjerternes fest

… Men det er også en stressende tid for mange danskere:

– De fleste af os drømmer om julehygge, afslapning og nærvær, men for mange bliver højtiden stress og jag. Man skal nå at købe gaver, pakke ind, bage julekager og pynte op for at sikre den rigtige julestemning, fortæller Sofie Kragh Ingvorsen, PR Leader hos IKEA Danmark.

Produkterne i den nye julekollektion “VINTER” har derfor det modsatte udgangspunkt - nemlig at gøre tiden mindre stresset og hyggeligere.

Det gør de ved blandt andet ved at lancere brunkagedej, som blot skal udstikkes og bages, designet juledug og lysende pynt som kan give hjemmet et julet udtryk, uden alt for meget ståhej. Videre lancerer de også gaveposer, som gør gaveindpakningen endnu nemmere.

Julekollektionen kan holde sæson efter sæson med dens klassiske, julede røde og hvide nuancer. Blandet med et stilrent skandinavisk udtryk vil pynten passe fint ind i mange danske hjem.

Du finder julekollektionen VINTER i butikkerne fra d. 11. oktober.

© IKEA - Batteridrevet hængelamper, fra 119 kr.

© IKEA - Gaveposer, 2 stk., 19 kr. Indpakningspapir, 3 stk., 29 kr.

© IKEA - Borddug, 99 kr., Skål, 19 kr., Serveringstallerken, 69 kr.

© IKEA - Serveringsskål med låg, 79 kr.

Relaterede Artikler