Jul Fyldte dadler med marcipan og hakkede nødder Lækkert konfekt med marcipan og dadler er perfekt op til jul. Af Marie Melchior — 01. december 2020 julekonfekt © Foto: Pernille Greve, Styling og design: Lone Monna Fyldte dadler med marcipan og hakkede nødder 12 stk. Det skal du bruge: 12 dadler, gerne medjool-dadler 50 g marcipan 50 g hakkede usaltede pistaciekerner Sådan gør du: Fjern stenen i hver dadel. Skær marcipanen i små stykker. Fyld hver dadel med marcipan. Hak pistaciekernerne, og drys og tryk dem ned i dadlerne. Opbevares køligt i en lufttæt beholder. Relateret Annonce Guide: Lad tidens tendenser præge både ingredienser og opdækning til dette års julefrokost Jul De 6 absolut bedste juledrinks Jul Guide: Her får du den bedste gløgg i København Jul 14 bud på en perfekt mandelgave til under 300 kroner Jul Her er julens designnyheder, der får dig til at længes efter december Jul Dufte, interiør, te og chokolade: 10 af de bedste jule- og adventskalendre til feinschmeckeren