Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Fyldte dadler med marcipan og hakkede nødder

Lækkert konfekt med marcipan og dadler er perfekt op til jul.

© Foto: Pernille Greve, Styling og design: Lone Monna

Fyldte dadler med marcipan og hakkede nødder

12 stk.

Det skal du bruge:

  • 12 dadler, gerne medjool-dadler
  • 50 g marcipan
  • 50 g hakkede usaltede pistaciekerner

Sådan gør du:

  1. Fjern stenen i hver dadel.
  2. Skær marcipanen i små stykker. Fyld hver dadel med marcipan.
  3. Hak pistaciekernerne, og drys og tryk dem ned i dadlerne.
  4. Opbevares køligt i en lufttæt beholder.

Relaterede Artikler