Jul Fyldte dadler med marcipan og hakkede nødder Lækkert konfekt med marcipan og dadler er perfekt op til jul. Af Marie Melchior — 01. december 2020 julekonfekt © Foto: Pernille Greve, Styling og design: Lone Monna Fyldte dadler med marcipan og hakkede nødder 12 stk. Det skal du bruge: 12 dadler, gerne medjool-dadler 50 g marcipan 50 g hakkede usaltede pistaciekerner Sådan gør du: Fjern stenen i hver dadel. Skær marcipanen i små stykker. Fyld hver dadel med marcipan. Hak pistaciekernerne, og drys og tryk dem ned i dadlerne. Opbevares køligt i en lufttæt beholder. Relateret Annonce Opfyld drømmen om den rigtige bordplade – også på budget Design Steffania og Sørens lamper er lavet af muslingeskaller på deres hjemmebyggede 3D-printer Jul Lonnie og Mathews magiske bondehus emmer af klassisk jul - med et sydafrikansk islæt Design Fra loft til gulv: Verner Panton-favorit får nyt liv med hjælp fra Nanna Dietzel Soveværelse Mintgrønt, klassisk eller mørkt? 30 ting til soveværelset, der løfter både din søvn og indretning Huse Et badeværelse i lyserødt marmor burde være husets trumf, men bare vent til du ser dets vilde facon
Soveværelse Mintgrønt, klassisk eller mørkt? 30 ting til soveværelset, der løfter både din søvn og indretning
Huse Et badeværelse i lyserødt marmor burde være husets trumf, men bare vent til du ser dets vilde facon