7 sidste-øjebliks-julegaver som du ikke skal i butikker efter

Nåede du ikke at købe dette års julegaver? Så kan du ånde lettet op, vi giver dig nemlig her 7 bud på julegaver, hvor du hverken behøver at vente på levering eller hente i butikkerne.

Det Kongelige Teater
© Det Kongelige Teater

Til teaterelskeren

Et gavekort til Det Kongelige Teater er den perfekte gave til de, som mangler noget at se frem til i denne svære tid.

Uanset om den heldige modtager vil opleve Det Kongelige Teaters egne forestillinger og koncerter, vil et smut forbi deres restauranter og caféer, vil på rundvisninger eller bare er til pausedrinks, så kan gavekortet bruges.

Køb dit gavekort her.

Støt og glæd på samme tid

Du kender måske din bedstemors yndlingsrestaurant, eller også ved du, hvilken vinbar din storebror plejer at besøge. En gave, som med garanti vil falde i god jord hos dem, er da et gavekort til den absolutte favoritrestaurant eller -bar, som de kan glæde sig til at besøge, når de igen åbner op.

På samme tid støtter du den enkelte restaurant eller bar, som må siges at være udfordret i en tid som denne.

BO BEDRE Vinakademiet
© BO BEDRE

Giv et digitalt vinkursus

Mangler du gaven til din vinglade onkel eller din trofaste rosé-veninde? Så kommer her den oplagte gave, nemlig BO BEDRE Vinakademiet som er et online-kursus spækket med viden om vin.

I kurset guider BO BEDREs helt egen sommelier dig gennem alt fra vintyper, -opbevaring, -servering, -indkøb og sidst men ikke mindst lækre madopskrifter og tips til, hvordan du matcher mad med vin.

Læs mere og køb gaven her.

Hotel Vejlefjord
© Hotel Vejlefjord

Giv noget, som man kan glæde sig til

Selvom vi ikke kan tage på spa- og wellnessophold lige nu, så venter der os lysere tider forude, og når den tid kommer, er det da oplagt at fejre det med en fuld afslapningsdag, hvor man for alvor kan koble fra.

Så står du og mangler gaven til din kæreste eller en hvilken som helst anden, så vil et gavekort til Hotel Vejlefjord nok ikke være helt værst.

Køb gavekortet her.

Bloomon blomster
© Bloomon

Giv en buket blomster hver måned

Med et blomsterabonnement kan du sørge for, at en af dine nærmeste får friske blomster ind ad døren så ofte, du ønsker det.

Det smarte ved denne løsning er, at du nærmest ikke skal røre en finger. Det eneste, du skal gøre, er at købe et abonnement og bestemme, hvor ofte de friske buketter skal bringes ud.

En gave som må siges at vare ved, og som med sikkerhed vil bringe masser af glæde med sig.

Se mere og køb gaven her.

En gave til bogelskeren

Juleferie kalder på masser af hygge og læsning. Det kan du i hvert fald sørge for, hvis du giver et gavekort til e- og lydbøger til en, du har kær.

Med et gavekort til Mofibo får den heldige modtager adgang til tusindvis af e- og lydbøger. En perfekt måde at få isolationsdagene til at gå, og de smarte lydbøger kan man endda have med på gåturen eller i supermarkedet.

Læs mere og køb din gave her.

BO BEDRE magasin
© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Giv et abonnement til BO BEDRE

Glæd en af dine nærmeste med BO BEDREs inspirerende magasin, som er den perfekte gave til dagene mellem jul og nytår, hvor der er masser af tid til hyggelæsning og gode idéer til boligen.

I BO BEDREs magasiner får du et overblik over det nyeste design både herhjemme og i udlandet, og vi inviterer dig derudover med indenfor i nogle af de mest imponerende hjem. Som prikken over i’et får du altid en række lækre opskrifter til både hverdag og fest.

Du kan give enten fem, otte eller elleve magasiner til en, du holder af, og leveringen stopper automatisk, når sidste nummer er leveret.

Læs mere og køb gaven her.