12 julestrømper til alle julens gaver

Julestrømper er en sød tradition for både store og små. Hæng julestrømpen på trappen, kaminen eller hvor end du ønsker og vent i spænding på, at Julemanden kommer.

julesok julestrømpe ferm living jul
© Ferm Living

Ferm Living

Julestrømpen er en vigtig del af mange familiers jul, og denne fra Ferm Living er en vældig flot en af slagsen. Julestrømpen er i velour af 100% bomuld i mange moderne farver, der med garanti vil pynte i hjemmet.

Findes i flere farver, 449 kr., Ferm Living

julesok julestrømpe hm home jul
© H&M

H&M

Julestrømpen fra H&M er nok mere en sag for de mindste i familien, men der er ingen skam i at sukke efter det søde motiv, hvis man er en barnlig sjæl.

79,95 kr., H&M

julesok house doctor julestrømpe jul
© House Doctor

House Doctor

Julestrømpen fra House Doctor har et mere organisk udtryk, hvor bomuld og hør giver strømpen en flot struktur. Samtidig er den skønne grå farve nem at bruge i indretningen.

Findes i flere farver, House Doctor

julesok fabelab julestrømpe jul
© Fabelab

Fabelab

De fine dyremotiver er det perfekte julepynt til børnenes fest, som julen jo er. Skovdyrerne er lavet af økologisk bomuld og er absolut parate til at blive fyldt med gaver og julestemning.

Findes i flere varianter, 249 kr., Fabelab

julesok liewood julestrømpe jul
© Liewood

Liewood

Selvom pandaer ikke er så udbredte i de danske skove, så kan de sagtens være med i den danske jul. Julestrømpen er enkel og ren i designet, mens det fine motiv tager julestrømpen helt ned i børnehøjde.

Findes i flere varianter, 300 kr., Liewood

julesok meri meri julestrømpe jul
© Meri Meri

Meri Meri

Julestrømpen fra Meri Meri er dekoreret med broderede stjerner i guld og koral, der giver et frisk pust til julens tungere farvepalette. Videre får julestrømpen et sjovt tvist af den korale pom-pom.

£29, Meri Meri

julesok maileg julestrømpe jul
© Maileg

Maileg

Med den søde julestrømpe fra Maileg følger en lille stofkanin, der snildt kunne være den første gave i december. Alternativt kan kaninen bruges til mange sjove drillerier optil jul.

Findes også i lyserød, 199 kr., Maileg

julesok søstrene grene julestrømpe jul
© Søstrene Grene

Søstrene Grene

Den røde julestrømpe er nok så klassisk, som det kan blive. Strømpen er i et helt enkelt design med dekorativ guldtråd på toppen, der giver en fin ekstra detalje til den klassiske julestrømpe.

Findes i flere farver, 68,80 kr., Søstrene Grene

julesok ellos julestrømpe jul
© Ellos

Ellos

Julestrømpen fra Ellos står smukt i en dyb vinrød velour med sølvfarvet dekorationssting på toppen. Den klassiske farve er nem at bruge med det øvrige julepynt, mens den skinnende tekstur giver lidt spil i strømpen.

99 kr., Ellos

julesok linedyr julestrømpe jul
© Linedyr

Linedyr

Julestrømpen fra Linedyr er hjemmestrikket i merinould, hvor det er tydeligt at se al den julestemning, der er lagt ind mellem hver maske.

Findes i flere farver, 349 kr., Linedyr, forhandles hos Højkant