© Getyimage

Vores bryggers ligner noget der er løgn – hvad gør vi?

Klavs og Pia vil have et nyt bryggers, som både er praktisk og kan fungere som pæn indgang. Se indretningsarkitekt Lone Barslunds forslag.

Vi følger din blog på Bo Bedre og har nu lyst til selv at kaste os ud i en ombygning af halvdelen af vores hus. Vores hus har en lidt dum rumindretning, idet vi har et bryggers der ikke er så funktionelt og vi har et meget lille gennemgangs rum (se vedhæftet plantegning).

Vi savner ideer til, hvordan vi kan få et firkantet bryggers som både kan fungere som pæn indgang for gæster samt som praktisk bryggers. Vores forgang vil vi inddrage til køkken ved en senere ombygning.

Bryggerset skal være stort nok til at indeholde vaskesøjle, fryseskab koste/støvsuger skab, samt andet skabsplads, gerne gemt bag skydedøre eller en halv væg. Derudover skal der være gulv plads nok til at der kan stå et tørrestativ.

I vores nuværende bryggers har vi en vask, det er dog ikke et krav fremadrettet, vi vil dog gerne bevare noget bordplads. Hele skabssiden ind mod køkkenet er teknik (varmepumpe, gas, vvs).

Værelsesafdelingen vil vi gerne have lavet om til tre selvstændige værelser. Vores søn har børneværelse i det store rum. Vi vil gerne bevare et stort rum, dog muligvis lidt mindre, og derudover have et gæsteværelse og et kontor - og helst uden for meget gang-areal/anden spildplads.

Vi håber at du kan hjælpe med inspiration til hvordan vi kan omfordele rummene i vores hus, helst uden at flytte for meget på vinduer og ydre dør.

Mange hilsner Klavs og Pia

Kære Klavs og Pia.

Jeg ville uden tøven lægge den lille mellemgang udfor jeres søns værelse til bryggerset og på den måde få plads til flere skabe, samtidig med at det gøres så pænt, at I kan etablere hovedindgang hér, når I kommer til køkkenombygningen, hvor nuværende entré forsvinder.

Da det lille eksisterende værelse er meget småt i forhold til jeres søns værelse, vil jeg foreslå at I rykker væggen som vist på tegningen, så det bliver lidt bedre at indrette. Flytter I samtidig døren til det store værelse, så der bliver plads til klædeskabe bagved, får I en fin værelsesstørrelse, med plads til en stor seng, skrivebord/reol og et tv-møbel.

Gæsteværelset kan også indrettes med tre skabe og en sovesofa eller madrasmål 140 x 200 cm. Jeg har med vilje stiplet væggen ind til det sidste gennemgangsrum, da jeg tænker at det måske bliver et supergodt fælles familierum med arbejdspladser, ekstra TV og siddepladser osv, hvis I fjerner mellemgangen og lægger pladsen til værelset.

Køkkenet kan indrettes med en god vinkel der går hen foran karnappen ( masser af plads til krydderurter) og en halvø med skuffekabinetter og et par siddepladser.

Bedste hilsener Lone