© Lone Barslund

Vi mangler plads til bøger og børn

Boligen er sådan set OK, der er bare ikke plads de rigtige steder. Hvordan får familien et større køkken, plads til deres mange bøger og ikke mindst værelser til børnene?

Kære Lone.

Vi overtager en projekt-bolig engang til september og har virkelig brug for dine indspark, så vi kan få møblering og indkøb på plads i god tid inden. Vi er to voksne og en teenager på 14, så vi skal kunne trives der sammen alle 3 en del år endnu. Stiplingen betyder at væggen imellem værelserne er let og kan fjernes og det mener vi er det rigtige at gøre, så vi får to store værelser.

Vi vil høre, om du kan hjælpe til placering af mere køkken-opbevaring, garderobeplads samt reoler til vores mange bøger?

Mange hilsener familien Hermansen

Alle mine foreslåede opbevaringsmuligheder er angivet med farve, så I kan se hvad jeg har fået plads til. I køkkenet en mobil arbejdsdisk med 60 + 40 + 60 cm skuffer og 4 stk høje vitrineskabe á 60 cm. den mobile disk gør det muligt for jer at vende bordet og øge antal pladser ved bordet.

I opholdsstuen kunne det være fint med en 70 cm lav bogreol på hele den lange væg, så I fåe en god væg også til billeder, lampe osv. over reolerne. I entreen en åben garderobe til overtøj med bøjlestang og hylder og udenfor i jeres vindfang to højskabe i dybde 40 cm til alverdens sager,- sko, pudsegrej, trøjer osv.

I mellemgangen ind til værelserne en høj reolvæg i nichen til en masse bøger. Lægger I samtidig en lang fin kelimløber og sørger for et godt lys, så får I en helt anden stemning ud af en lang, kedelig gang.

I jeres soveværelse er der plads til tre meter klædeskabe, angivet som 5 stk skabe á 60 cm. Samtidig kan I indrette en ekstra opholdsplads med lænestol og læselampe ved de tre høje bogreoler, som til sammen gør jeres soveværelse til et hyggeligt ekstra opholdsrum. Jeres teenagers værelse har fået tre klædeskabe á 60 cm samt en høj, slank reol i den lille niche ved døren og en seng på 140 x 200 cm.