Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Totalforvandling fra ældre bolig til moderne familiehjem

Familien har erhvervet sig et dødsbo og ønsker at omdanne det til et brugbart hjem for den moderne børnefamilie. BO BEDREs indretningsekspert guider her!

Hej Lone

Jeg har overtaget et dødsbo og skal i gang med at renovere lejligheden. Jeg er tømrer og kan derfor selv lave det meste - nye gulve med gulvvarme, døre,
vægge mm.
Jeg håber på at kunne bo der fremover med kæreste og børn, så der skal være to soveværelser, stue og et køkken-alrum.
Hvad du ellers vil foreslå af gode ændringer, hører jeg meget gerne.

Victor

Kære Victor

Det ser ud til at være en dejlig lys lejlighed med masser af plads og muligheder. Der, hvor man godt kan se alderen trykke i forhold til moderne behov, er den manglende opbevaring i entreen, det meget lille kammer og adgangen til badeværelset igennem forældresoveværelset. Når du selv skal lægge gulve med gulvvarme, er der mulighed for at opdatere indretningen, så det hele spiller.

Du kan rykke væggen og udvide entreen ind mod køkkenet, så du får plads til en række garderobeskabe. Du kan udvide kammeret med 70 cm ind i den store stue, så der bliver bedre plads i værelset til skabe, skrivebord, reol og seng. Du kan samtidig med køkkenombygningen udvide toilettet med en bruseniche, så et kommende barn ikke skal igennem jeres soveværelse. Køkkenet slås selvfølgelig sammen med stuen, så du kan få det ønskede åbne alrum. Fortsæt bare køkkenelementer og bordplade hele vejen langs facaden og afslut med en åben del, hvor man kan sidde med pc og hvor der så også bliver plads til en radiator nedenunder.

Vend døren indad i det store soveværelse, da den ellers vil være i vejen og overvej så også at geninstallere fløjdørene imellem de to store rum, så man får mulighed for at lukke af og få ro et af stederne. Badeværelset er smalt, men der er fin plads til en ny, stor bruseniche, vaskeplads med vaskemaskine og bordplads til at pusle samt et nyt, væghængt toilet. I soveværelset er der fin plads til garderobeskabe samt et par kommoder eller en babyseng.

Rigtig god ombygning.

Lone

Håndplukket til dig